Catalin Rotundu, primarul comunei Dangeni face un apel la toti locuitorii comunei care se simt in puteri si vor, sa sprijine activitatea de voluntariat in ceea ce priveste ajutorarea persoanelor fara posibiliati. Rotundu spune ca Primaria Dangeni este pregatita in cele mai mici detalii in ceea ce priveste activitatile din perioada de carantina insa este nevoie de ajutor:

Avem baza de date cu toata lumea care are nevoie de ajutor, ii putem contacta oricand si suntem permanent in legatura cu ei. Le ducem pachete, le facem cumparaturile si ii ajutam cum putem. E o perioada grea care poate fi depasita daca toata lumea respecta regulile din carantina„.

Pe pagina personala de facebook, primarul Rotundu face un apel pentru a mari echipa de voluntari de care este nevoie pentru ajutorarea persoanelor varstnice.

Fac apel la toate persoanele din comună care doresc să sprijine activitatea de ajutorare a persoanelor vârstnice prin implicare voluntară alături de echipa noastră să ne contacteze la numărul de tel 0760666632 !!!
Știu că avem persoane care au finalizat sau urmează să finalizeze studii medicale de asistent sau efectuează studii medii și superioare in an terminal, iar in acest caz activitatea de voluntariat constituie un avantaj major in situația unei eventuale angajari in viitor.
Mulțumesc anticipat tuturor persoanelor care înțeleg corect importanța acestui mesaj in contextul situației de urgență și vor răspunde afirmativ !!!