Omul de afaceri Catalin Silegeanu cere autoritatilor sa spuna adevarul despre dotarile spitalelor si a fortelor ce intervin in lupta cu coronavirus!

Omul de afaceri Catalin Silegeanu face un apel la autoritati sa desvaluie situatia reala in ceea ce priveste dotarile spitalelor in care sunt adusi bolnavii de coronavirus precum si dotarile celor care intervin pentru respectarea starii de urgenta. Ieri, patronul firmei Hidroplasto a ajutat Detasamentul de Jandarmi Botosani donand masti de protectie si manusi. Cu toate acestea el lanseaza un semnal autoritatilor care secretizeaza toate informatiile despre evolutia virusului in comunitatea locala. Pe pagina personala de facebook Silegeanu pune intrebari la care toata lumea asteapta un raspuns. El sustine totodata ca atata vreme cat va putea va continua sa ajute cu orice astfel incat munca celor care trebuie sa combata coronavirus sa fie mai usoara si in conditii mai sigure:
Ma simt confuz
In plina criza COVID…in timp ce maternitatea Botosani este transformata in spital Covid-19 informațiile despre materialele de care ar fi nevoie in spitale sunt diferite.
In timp ce managerii spun ca au de toate si ca nu le lipseste nimic…cei implicati direct transmit mesaje disperate către grupul de oameni de afaceri constituit tocmai pentru a fi de ajutor in aceste momente grele.
Medicii spun ca nu au masti, viziere, combinezoane, ochelari, masini de spălat si cer disperati ajutorul cui poate sa l ofere.
Care e situatia reală? Care sunt nevoile reale? Care e varianta adevărată? Ce e adevăr și ce e minciună?
Doar vreau sa mi spuna cineva…in măsura…Au cadrele medicale materiale de protecție in lupta cu virusul sau nu????
Au nevoie de ajutor sau nu???
Care Este Realitatea din Spitale?
de |2020-03-27T10:10:53+02:0027 martie 2020|TOP NEWS|

Leave A Comment