După ce a terminat de construit drumul Botosani-Targu Frumos si cele 8 spitale regionale promise, Doina Federovici da cu bata si in COVID! O postare recenta indica faptul ca senatoarea de Botosani-Cosula a încărcat un tir cu 25000 de masti si le va aduce la Spitalul Județean!

De fapt măștile vor fi trimise de fundatia Mereu Aproape, însă regina promisiunilor neindeplinite din politica nu putea scăpa momentul pentru a-și dovedi implicarea. Ea a reușit să îi convingă pe toti deputații și senatorii PSD să doneze bani pentru achiziția acestor masti, suma totală fiind de 200.000 ron. Practic fiecare ales PSD a ales să doneze 904 ron in razboiul cu pandemia. Doina a reușit să o convingă și pe Alessandra Stoicescu să reacționeze aceste masti la Botosani agumentatnd ca noul drum pana la Târgu Frumos merita inaugurat cu o faptă de omenie. Vedeta antenelor a declarat:

” LA Botosani doamna Federovici a construit un spital și un drum. Acum aduce masti. GATA! Nu mai trebuie sa demonstreze nimic. Măștile vor ajunge la spital după ce vor trece pe la brodat.”

Materialele de protecție vor fi brodat de nepoata senatoarei de Cosula si de soțul acesteia Sebi Cujba care dețin o casa de modă în Botosani. Pe fiecare mască vor fi inscripționate următoarele elemente: trei trandafiri, sloganul ” îndrăznește să crezi”  și PSD combate coronavirus. Doina Federovici explică aceste alegeri:

„M-am gândit să pun trei trandafiri pentru miros. E ca un tester de COVID. Dacă simți mirosul nu ai nimic. Dacă nu mai simți, trebuie să te înscrii în PSD. Restul mesajelor sunt normale, de încurajare, să facem o lume mai buna”.

Federovici a anunțat că se va implica activ în combaterea visurilor explicând și faptul că până acum nu a fost activa

„Eu nu înțelegeam. Cand auzeam cuvântul viruși de fapt înțelegeam „vinruși” Si nu vedeam nimic rău în asta. Acum ca m-am intors pe partea cealaltă am inteles că-s viruși și nația mamii lor, m-am hotarat sa le vin de hac”.

Măștile de protecție sunt programate să ajungă la spital astăzi sau maine dar deja fotograful oficial PSD și Doina au început să facă repetitie pentru a stabili cadrele cele mai bune în care trebuie să fie trasă senatoarea în momentul în care va începe să descarce.