Apartamentele dintr-un bloc care nu exista au fost scoase la vanzare in Botosani!

O firma din Botosani vinde apartamente intr-un bloc fantoma, care ar avea amplasamentul pe strada Bucovina. Locatiile au fost scoase deja la mezat pe OLX numai ca blocul exista doar pe hartie. Nu are nici certificat de urbanism, nici autorizatie de constructie, nici un act. Este doar in intentia constructorului sa faca aceasta cladire insa pana in acest moment  nu are nici un aviz. Asa au declarat surse din cadrul Primariei Botosani. Profi Izobek este un client mai vechi al Primariei in ceea ce priveste investitiile imobiliare.

ROFI IZO BEK SRL ,construim si vindem apartamente cu 2 si 3 camere , suprafata utila de 60 mp si 87 mp, in bloc nou P+4E care se construieste pe Strada Bucovina , inspre Liceul Economic . Blocul are dispus lift .
Apartamentele cu 2 camere compuse din: bucatarie , baie , dormitor si camera de zi , decomandate cu balcoane sau terase generoase incluse, iar cele cu 3 camere compuse din bucatarie, 2 bai , dresing , 2 dormitoare si camera de zi.
La etajul 4 avem apartamente cu 3 camere de tip penthouse cu terase generoase.

Apartamentele dispun de loc de parcare exterioara si garaje la subsol, vor fipredate la cheie, cu toate utilitatile aferente ,centrala termica , aparat de aer conditionat inclus in pretul apartamentului cu finisaje de cea mai buna calitate , iar clientul are posibilitatea de a putea personaliza apartamnetul.
Societatea nostra a mai construit un bloc locuinte colective , langa Scoala 11 care in prezent e locuit.
Construieste Complexul Green Hill Residence in Hudum compus din 2 scari de bloc cu apartamente de la o camera pana la 4 camere si ap de tip penthouse iar in prezent construim Blocul de pe strada Varnav langa Parcul Mihai Eminescu.
Pentru mai multe detalii va stam la dispozitie la sediul societatii din Hudum , vis a vis de parc Cornisa sau la tel. 758 

Documentatia SC Profi Izobek pentru blocul de pe strada Bucovina este la stadiul de Plan Urbanistic de Zona, abia dupa aceea va trece prin Consiliul Local si se vor depune actele pentru autorizatie de constructie. Angajatii Primariei sustin ca este o practica frecventa pentru firma botosaneana:

Asa face tot timpul. A mai construit un imobil pe strada Dimitrie Branza si tot asa a facut. Ia banii la oameni inainte si pune presiune pe functionarii primariei sa-i faca actele motivand ca are bani incasati de la clienti. Probabil daca nu ii vor iesi hartiile, va da banii inapoi la oameni. Sau va veni cu clientii sa faca scandal in fata primariei cum a mai facut si cu alte ocazii„.

Prin aceasta afacere practic eventualii clienti cumpara piele ursului din padure: un apartament intr-un bloc care nu are nici un act pentru a fi construit si despre care nu se stie cand va fi predat.

de |2020-04-09T05:12:45+03:009 aprilie 2020|TOP NEWS|

Leave A Comment