Scandal monstru in PSD! Alesii nemultumiti incep sa faca dezvaluiri! Foto!

Grupul de whatsupp al Organizatiei Municipale PSD Botosani a explodat la propriu dupa sedinta de joi de Consiliu Local. Daniela Rosu, consiliera PSD care a asigurat cvorumul si chiar a votat impreuna cu liberalii mentinerea Consiliului de Administratie de la Eltrans a fost data afara de pe grup dar nu inainte de a transmite colegilor motivatia votului! Botosani Necenzurat a intrat in posesia capturilor de ecran cu declaratiile interne ale Danielei Rosu:

Consilerul municipal, proaspat ajuns in echipa PSD dupa retragerea lui Ady Pestrusca, face o intreaga lista de reprosuri la adresa conducerii partidului:

M-am inscris pentru a candida la functia de presedinte la municipiu. Am fost sunata sa imi retrag cererea… Si mi-am retras-o. Stiam ca suntem in democratie”

In timp ce oamenii de buna credinta se roaga de cetateni sa voteze PSD, sefii din PSD se luptau sa faca o alianta impotriva PSD si au reusit”.

Doamna Doina Federovici ne-a anuntat ca are in sertar o lista cu 39 de persoane care nu l-au votat pe Ovidiu Portariuc. Sa ne arate lista”. 

„Mi-a venit in minte ce ne-a spus domnul Cosmin Andrei cand a amendat proiectul de buget: oricum pana la alegeri nu este timp a se asfalta strada…..Asa am considerat si acum. Efectul pentru patru luni este 0”

Daniela Rosu a fost exclusa din grupul de whatsupp al Organizatiei Municipale PSD chiar de catre Bogdan Buhaianu, tanarul ajuns director la Urban Serv strict doar pe merite politice. Acesta nu a mai tinut cont ca Daniela Rosu reprezinta in calitate de consilier local chiar pe actionarii de la Urban Serv si ca indirect intre ei exista o relatie de subordonare.

Ce este cert este faptul ca PSD nu mai detine majoritatea sigura in Consiliul Local ca pana in prezent. Timp de trei ani jumatate toate initiativele primarului Catalin Flutur au fost amendate sau respinse de PSD-isti in functie de cum decideau viceprimarul Cosmin Andrei si liderul de grup Mihai Tincu. Practic, desi si-au ales primarul singuri prin vot, botosanenii au fost obstructionati in permanenta de liderii PSD care au pus adevarate piedici in ceea ce priveste dezvoltarea.

Surse din PSD sustin ca Daniela Rosu va fi data afara si din partid incercandu-se astfel si inlocuirea ei din Consiliul Local. Pentru acest lucru PSD are nevoie si de voturile liberalilor care insa vor fi imposibil de obtinut.

Pentru consilierii PSD urmeaza piatra de incercare, votarea PUZ de la SC Rapsodia Conf, firma la care consilierul municipal Mihai Tincu este actionar majoritar. Acesta intentioneaza sa demoleze fabrica din Centrul Vechi al orasului si construiasca un supermarket Lidl si doua blocuri. Tranzactia dintre Rapsodia Conf si Lidl este de peste 2 milioane de euro. Pana la votarea PUZ, cel mai probabil Mihai Tincu va cauta sa isi refaca majoritatea fie prin impunerea unui nou consilier municipal fie prin incercarea unei reapropieri de Daniela Rosu.

de |2020-05-04T07:10:19+03:004 mai 2020|Important, TOP NEWS|

Leave A Comment