Alina Mihaela Horeanu, suceveanca acum în vârstă de 34 de ani, nimeni alta decât persoana care a ucis un om de afaceri din Botoșani în cursul anului 2007, a fost eliberată din pușcărie. Judecătoria Gherla a admis propunerea formulată de Comisia de liberare condiționată din cadrul Penitenciarului Gherla. După ce au analizat actele de la dosar, judecătorii au decis liberarea condiționată a persoanei private de libertate Roșca Mihaela Alina (fostă Horeanu, fostă Stoian). Ea avea de executat o condamnare de 20 de ani de închisoare pentru omor, dar și pentru înșelăciune. Alina Mihaela Horeanu a executat doar 13 ani din pedeapsa initiala fiind eliberata pentru buna purtare.

Omul de afaceri botosanean Daniel Mancas a fost ucis de Alina Mihaela si de complicele ei Vlad Scurtu cu 33 de lovituri de cutit si mai multe lovituri aplicate cu o bata de baseball.

Daniel Mancas avea o firma care activa in domeniul instalatiilor sanitare.

Mai multe amanunte despre cazul Alinei Mihaela Horeanu puteti citi aici:

https://www.monitorulsv.ro/Ultima-ora-local/2020-05-04/Alina-Mihaela-Horeanu-studenta-criminala-din-Suceava-a-fost-eliberata-din-puscarie#ixzz6LXN1PwRN

sursa foto facebook Alina Mihaela Rosca