Vicepreședintele PNR: Explicați antreprenorilor pachetul de măsuri economice! Riscăm să nu fie folosite ajutoarele!

Recent Guvernul a anuntat o serie de masuri in sprijinul mediului de afaceri insa nu toti antreprenorii inteleg pasii pe care trebuie sa ii indeplineasca pentru a beneficia de aceste masuri, fapt ce cauzeaza o prelungire a crizei in care acestia se afla.

Daca si profesionistii in fiscalitate din mediul privat au interpretat diferit , nu ar trebui sa te gandesti ca e o problema la tine , autoritate a statului , si sa vii cu precizari prin care arati cum intelege legiuitorul? Exemplu: despre masurile de sprijin in cazul somajului tehnic , suspendarea temporara a contractului de munca , conditiile pentru a a beneficia de masurile de sprijin, cuantumul masurilor de sprijin , regimul fiscal al indemnizatiei primate , exemplele pot continua… Pare ca autoritatile cred ca vina o poarta mediul de afaceri daca nu intelege , nu ele. Iar exemple ca acestea sunt foarte multe.

Masurile initiate de statul roman chiar trebuiesc explicate , mai ales in perioada aceasta vitala.Antreprenorii ar trebui sa fie parteneri. Daca lor le merge bine tuturor le merge bine.

Asa ca… Luati masuri clare , coerente , simple , ca atunci cand nu esti specialist in fiscalitate totusi sa intelegi, mai ales ca ai exemple cu antreprenori si diferite tipuri de firme.

 

Catalin Silegeanu

Vicepresedinte Patronatul National Roman

de |2020-05-07T13:24:36+03:007 mai 2020|Important, TOP NEWS|

Leave A Comment