Betaie de joc! De 5 luni pe Drumul Tatarilor nu s-a turnat nici un petec de asfalt!

Bataie de joc pe bani publici! Asocierea de firme Conrec – Cornell’s Floor și Nord Proiect care este responsabila pentru modernizarea strazilor Drumul Tatarilor si Gheorghe Haznas isi bate de 5 luni joc de banii publici si nu au reusit sa toarne nici o palma de asfalt. In ciuda faptului ca reprezentantii primariei controleaza des care este stadiul lucrarilor, angajatii firmelor responsabile nu se grabesc deloc sa inainteze. Strada Drumul Tatarilor a fost sapata si lasa asa in bataie de joc, circulatia fiind extrem de dificila si plina de riscuri pentru conducatorii auto. Oamenii din zona sustin ca mai bine nu se apucau de lucrari decat sa se munceasca in ritm de melc. Ploile din ultimele zile au facut un adevarat dezastru in zona Drumul Tatarilor si din cauza faptului ca bordurile au fost suprainaltate si la caile de acces au fost montate rampe tot foarte inalte, oamenii nu mai au acces la garaje sau in interiorul curtilor.

Drumul Tatarilor are o lungime de 2 km si pentru modernizarea ei au fost alocate aproape 7 milioane de lei din fonduri guvernamentale prin programul PNDL 2.

Responsabilul de lucrare este firma Conrec care de curand si-a schimat actionariatul si care nu asigura nici oameni suficienti, nici utilaje si nici timp suficient pentru a executa lucrarea.

In 5 luni specialistii considera ca se pot asfalta 20 km de drum de la cota 0 daca se lucreaza conform reglementarilor in vigoare. Fiind firma de casa a Primariei, abonata la lucrari pe bani publici Conrec sfideaza orice un simt si isi desfasoara lucrarile cu cativa oameni din care doar jumatate lucreaza, restul se uita.

de |2020-05-11T07:56:33+03:0011 mai 2020|TOP NEWS|

Leave A Comment