Se pot face afaceri si in conditiile in care sectorul horeca este inchis din cauza pandemiei! Cunoscutul  restaurant botosanean La Strada a semnat un contract de colaborare cu Food Panda intrand astfel pe cunoscuta platforma de livrari la domiciuliu.

Clientii restaurantului pot comanda acum mancare pentru acasa accesand si aplicatia foodpanda unde sunt listate meniurile a peste 400 din cele mai cunoscute restaurante din Romania. Este o noua lovitura de imagine pe care omul de afaceri Paul Tomescu o da dupa ce a fost primul care a dezvoltat o aplicatie de livrari on-line din Botosani. Dealtfel aplicatia La Strada poate fi folosita in continuare si poate fi descacara atat din Google Play cat si din Apple Store.

In urma acestei colaborari Food Panda ofera logistica necesara care consta intr-un device de preluat comenzi, imprimare, gestionare clienti, sacose pentru transport. La Strada livreaza cu soferii proprii si incaseaza iar pentru toate acestea a fost stabilit un comision.

Conducerea restaurantului La Strada a decis ca botosanenii care fac prima comanda prin Food Panda sa primeasca un voucher de 15 RON.

Este o sitiuatie win-win, ei castiga clienti in Botosani iar La Strada profita de modul agresiv si eficient in care Food Panda isi face reclama acum pe TV sau radio. Scopul nostru este sa ajungem la cati mai multi clienti in telefon„, a declarat directorul executiv La Strada George Aboaice.

Pana la urma La Strada este singura locatie locala premium care se alatura trendului de moment, prezenta pe platforma foodpanda. Este mult mai simplu in acest moment sa comanzi de acasa orice iti doresti, insa ofertele nu se opresc aici. Pe langa voucherul de 15 RON care este oferit la prima comanda prin Food Panda, La strada mai ofera gratuit o bere Birra Moretti Autentica la fiecare pizza gigant comandata si o doza de pepsi la fiecare portie de spare ribs.

Conducerea de la La Strada afirma ca aceasta asociere vine in folosul tuturor persoanelor din Botosani care doresc sa comande mancare la domiciliu:

Suntem mai usor de gasit, Botosaniul a intrat si el in randul oraselor mari unde locatiile premium opereaza vanzari on-line prin Food Panda de mai multa vreme. Aceasta colaborare nu face decat sa puna si orasul nostru pe harta culinara a Romaniei„.