In premiera pe pagina sa de socializare deputatul PNL Cristian Achitei anunta semnarea contractului pentru refacerea drumului Botosani-Tg Frumos. El spune ca aceast lucru a fost posibil doar pentru ca a fost vointa politica din partea partidelor aflate la guvernare si anunta ca va monitoriza strict modul in care sunt respectate termenele de executie.

Modernizarea DN 28B Botoșani-Tg. Frumos intră în linie dreaptă

Vestea cea mai așteptată de botoșăneni de ani de zile încoace a venit: astăzi s-a semnat contractul pentru modernizarea Drumului Național DN 28B Botoșani-Tg. Frumos. O dată cu acest eveniment, începe oficial proiectarea și execuția lucrărilor la cel mai important drum care leagă județul Botoșani de restul țării.

După multă așteptare, după ani și ani de promisiuni pesediste neonorate, guvernul liberal condus de Ludovic Orban răspunde în cel mai scurt timp posibil solicitării pe deplin justificate a unui întreg județ de a avea o cale de legătură rutieră modernă cu restul României.

În plan personal, resimt un puternic sentiment de satisfacție pentru atingerea acestui obiectiv pe care, așa cum am declarat încă din urmă cu patru ani, l-am considerat și tratat ca pe cea mai importantă sarcină a mea în calitate de parlamentar de Botoșani.

Voi continua să monitorizez, de astăzi înainte, modul în care constructorul își va onora obligațiile contractuale, astfel încât modernizarea DN 28 B Botoșani-Tg. Frumos să fie realizată conform calendarului stabilit. Din punctul de vedere al guvernului liberal, sunt create toate condițiile pentru implementarea acestui proiect. Există finanțare asigurată, inclusiv din fonduri europene, și există voința politică de a realiza repede și bine această investiție.