S-a semnat contractul pentru reabilitarea drumului Botosani-Tg Frumos!

Liderii liberali din Botosani au anuntat ieri ca a fost semnat contractul pentru reabilitarea drumului Botosani-Tg Frumos!

Lucrarea de modernizarea este evaluată la 268,610 milioane de lei (peste 50 de milioane de euro), fără TVA şi presupune proiectarea drumului şi execuţia lucrărilor pe o lungime de 71,51 kilometri, dintre care 39 de kilometri pe teritoriul judeţului Botoşani.

Drumul Botosani-Targu Frumos a fost declarat o prioritate pentru Botosani, orice echipa de parlamentari de cateva legislaturi incoace incercand sa rezolve aceasta problema. Dupa ce anul trecut licitatia a fost amanata fara motive de mai multe ori, contractul de executie si de incepere a lucrarilor a fost semnat ieri, la Ministerul Transporturilor.

Secretarul de stat in Ministeerul Transporturilor, Viorel Grigoras a publicat o declaratie pe pagina personala de Facebook:

Astăzi, la Ministerul Transporturilor, în calitate de Secretar de Stat, am participat la semnarea contractului privind modernizarea drumului național Botoșani – Tg. Frumos.
Un moment mult așteptat de toți botoșănenii!
I-am avut alături, printre alții, pe d-na Mariana IONIȚĂ -director general CNAIR, dl. Ovidiu Marian BARBIER -director general adjunct CNAIR și dl. Gheorghe VLASIE – lider al grupului de firme ce urmează a efectua lucrarea.
„Facem ceea ce trebuie pentru Botoșani!” Să fie într-un ceas bun!”

La randul sau, senatorul Costel Soptica, presedintele PNL Botosani, nu a scapat momentul fara a face campanie electorala si a anuntat semnarea contractului tot pe pagina sa de socializare:

„Modernizarea drumului național Botoșani- Târgu Frumos este mai mult decât o necesitate, este o obligație față de toți botoșănenii.‼️ Iată că după numai jumătate de an de guvernare liberală, una dintre prioritățile ministrului Transportului este realizarea acestui tronson de drum atât de important pentru zona Moldovei.

Pentru noi, liberalii, promisiunile înseamnă fapte concrete. Ani la rând, am susținut și am întreprins demersuri pentru bugetarea drumului Botoșani-Târgu Frumos, iar astăzi, vorbim în sfârșit de semnarea contractului și demararea efectivă a lucrărilor. Asta înseamnă că Botoșaniul contează, iar miniștrii liberali au înțeles că dezvoltarea României înseamnă dezvoltarea tuturor regiunilor.”

de |2020-05-21T06:41:34+03:0021 mai 2020|TOP NEWS|

Leave A Comment