Manager aproape de perfectiune! A luat 9,80 la o evaluare on-line!

Directorul Teatrului Mihai Eminescu Traian Apetrei a fost evaluat la final de mandat si a obtinut nota 9,80. Nota, aproape de perfectiune a fost acordata in urma unei analize a activiatii lui Apetrei la conducerea teatrului de catre o comisie formata din trei persoane. Este vorba despre Eliza Noeini Judeu — manager Teatrul Municipal „Bacovia” din Bacău, Dănuț Huțu — director Direcția Județeană pentru Cultură Botoșani si Ioan Brânzei — reprezentant al Consiliului Local al Municipiului Botoșani.

Evaluarea managementului a fost realizată în două etape insa Traian Apetrei nu s-a vazut deloc la ochi cu membrii comisiei, totul desfasurandu-se on-line. In prima faza a fost analizat un raport de activitate intocmit chiar de catre Traian Apetrei iar in cea de-a doua a fost organizat un interviu on-line. Apetrei a primit note pentru fiecare faza a evaluarii. iar rezultatul final a fost 9,80.

Membrii comisiei au decis ca Traian Apetrei poate sa isi depuna proiect pentru un nou mandat, insa in baza unui caiet de obiective itocmit de Primaria Botosani.

Mandatul lui Traian Apetrei in fruntea Teatrului Mihai Eminescu a expirat insa cel mai probabil acesta va ramane la carma institutiei pana la organizarea unui noi concurs la care cu siguranta va participa.

Primarul Catalin Flutur a confirmat ca va prelungi, pana la organizarea concursului, mandatul de director a lui Apetrei la Teatrul Mihai Eminescu insa pana in prezent nu a luat nici o decizie in acest sens.

Rezultatul evaluarii lui Traian Apetrei va fi supus dezbaterii si aprobarii Consiliului Local in sedinta din data de 29 mai.

 

 

 

 

 

de |2020-05-25T08:20:25+03:0025 mai 2020|TOP NEWS|

Leave A Comment