Vicepresedintele Patronatul Național Român Botoșani Catalin Silegeanu ia pozitie in ceea ce priveste incurajarea pornirii mediului de afaceri. El a adresat, prin intermediul unui comunicat de presa, un apel guvernantilor, prin care cere redeschiderea si incurajarea pornirii economiei, punctand cateva masuri care trebuie luate urgent. Silegeanu mai spune ca este momentul ingroparii securii razboiului si ca politica trebuie lasate deoparte. Iata comunicatul integral:

Programul IMMINVEST este un program de ajutor mai mult al companiilor mijlocii și mari și nu a micilor companii cu 1-3-50 angajați.

Investițiile în infrastructură prin fonduri europene ar trebui să se facă rapid , Guvernul ar trebui să dea în lucru proiecte de autostrăzi URGENT.

Lumea rurală trebuie scoasă din secolul 19 și adusă în secolul 21 prin fonduri europene și naționale.

Încă avem 1.00000 de oameni fără job. 40% din români au venituri mai mici din cauza pandemiei și amâna anumite achiziții scumpe și vacanțe – consumul scade.

Presiunea de lichiditate este la companii care așteaptă ÎNCĂ măsuri clare de relansare a Economiei.

Dragi Guvernanți lăsăți atacurile politice și consultați Patronatele Române , discutați cu Camerele de Comerț , analizați cererile și luați MĂSURI ….