Daca nu le ies bani si functii nu voteaza! Se pare ca aceasta este deviza consilierilor locali PSD care au blocat total activitatea SC Eltrans, firma care in prezent gestioneaza un proiect in valoare de 38 de milioane de euro. Cu acesti bani se vor schimba caile de rulare si vor fi achizionate tramvaie noi. Tocmai pentru ca este vorba despre o suma imensa de bani si de achizitii, firma este tentanta si cei de la PSD isi doresc controlul.

Autobuzele care tocmai au ajuns in Romania in portul Constanta nu vor putea circula o perioada din cauza blocajului impus de catre consilierii locali. Cele 9 masini noi care vor asigura transportul in comun in oras pana la finalizarea proiectului de schimbare a tramvaielor si a cailor de rulare vor sta pe dreapta si harburile care zilnic produc zgomot, discomfort si des sar de pe sine.

Practic SC Eltrans nu are cum sa implementeze nimic si nu poate moderniza nimic pentru ca nu are Consiliu de Administratie. PSD blocheaza numirea acestui consiliu, sustinand doar membri de partid fara nici un pic de experianta pentru a ocupa aceste posturi. De exemplu Andreea Buiuc care pana nu demult, inainte de accede in „lumea buna a politicii”, lucra la o croitorie ce apartinea familiei ei.

Pe data de 3 iunie vor ajunge in Botosani autobuzele cumparate de municipalitate insa acestea vor putea fi folosite doar la poze, pentru ca in lipsa unui Consiliu de Administratie care sa decida legal, nu vor putea functiona.

Victori Ivanescu, directorul SC Eltrans declara:

Prin refuzul de a convoca Adunarea Generala a Actionarilor pentru numirea admijistratorilor, societatea Eltrans este blocata, de peste 2 luni, in demersul de a efectua procedurile de reorganizare a societatii si astfel, pusa in imposibilitatea de a opera cu autobuzele care vor sosi la Botosani saptamana viitoare!

Totodata, cei din PSD nu scapa nici o ocazie de a posta poze cu tramvaie sarite de pe sine, cerand demisia conducerii Eltrans desi ei cu buna stiinta impiedica firma de transport a municipalitatii sa isi desfasoare activitatea, modernizadu-se.