Strada din Botosani sufocata de gunoaie! Nu s-a mai facut curat de ani de zile!

Urban Serv lasa cu buna stiinta o strada intreaga ingropata in gunoaie! La cum arata, pare ca de ani de zile nici un angajat de la salubriate nu a trecut pe strada Progresului din municipiu unde cateva tone de gunoi stau aruncate pe langa garduri sau pe spatiile verzi. Strada se afla in zona de depozite en-gros din municipiu si este circulata in special de agenti economici care fac cumparaturi sau de masinile care aprovizioneaza.

Agentii economici din zona sunt disperati de mirosurile emanate de gunoiul nestrans de luni bune comentand faptul ca din cauza intereselor politice curatenia in zona lasa mult de dorit:

Ei se cearta acolo de la bani si isi fac campanii electorale pentru a-si pastra functiile insa de maturat si de strans gunoaie o fac numai prin partea centrala a orasului, asa de ochii lumii. In zonele periferice, ca aici, nu prea ajung si noi suntem nevoiti sa suportam toata aceasta avalansa cu gunoaie care creste pe zi ce trece. Practic aceasta strada arata dupa chipul sib asemanarea celor care conduc Urban Servul„, spune un proprietar din zona.

Consilierul local Eugen Turcanu este si el de parere ca Urban Serv nu isi face treaba asa cum ar fi normal sustinand ca exista mai multe focare de gunoi in oras si ca toate acestea i se datoreaza directorului firmei, Catalin Buhaianu:

Acesta are timp si cand trebuie sa fie la serviciu sa munceasca pentru botosanenii care-l platesc, el merge in campanie electorala. Ar trebui sa deschida ochii sa vada si el orasul in care traieste si care nu ests curat sub nici o forma. Vad si eu masinile care curata strazile insa sunt niste harburi care nu mai sunt eficiente. In loc sa se bata pentru salarii, functii si consilii de administratie, ar trebui sa se apuce de treaba pentru ca altfel ne sufoca gunoiul„.

Cel mai probabil strada Progresului va fi curatata doar in urma unei actiuni civice, existand putine sperante ca vreo echipa de la Urban Serv sa treeaca pe acolo.

 

 

de |2020-05-28T09:18:56+03:0028 mai 2020|TOP NEWS|

Leave A Comment