Ruptura in PSD Botosani! Doi deputati lasati pe margine la orice actiune a partidului!

Doi deputati, Tamara Ciofu si Razvan Rotaru au devenit persoane non grata pentru PSD Botosani. Pentru ca au indraznit sa contreze in timp unele decizii ale conducerii partidului, cei doi sunt lasati pe margine la orice actiune in care PSD este implicat, fiind din ce in ce mai evident ca nu mai este dorita prezenta lor in randul parlamentarilor.

Zilele trecute, cand PSD a organizat o actiune in cimitirul Pacea, de Ziua Eroilor”, cei doi, impreuna cu presedintele CJ Costica Macaleti, au lipsit. Deputatul Razvan Rotaru a comentat sec:

Nu am fost invitat. Altceva nu mai doresc sa spun!”

Deputatul Tamara Ciofu a mentionat ca nu este prima data cand la actiunile partidului, sunt sarite anumite persoane pe care un grup de interese care a confiscat PSD-ul folosindu-l in scop personal nu le agreeaza:

M-am obisnuit cu acest gen de comportament. Nu e prima data cand se intampla. Asta nu insemna ca eu nu imi fac meseria, dar in folosul oamenilor care m-au trimis in parlament. Oricum, cand am ceva de spus in interiorul patidului spun, insa conform crezului meu si a educatiei pe care o am„.

In PSD Botosani la putere este gruparea condusa de Doina Federovici, Lucian Trufin, Marius Budai si mai nou, Cosmin Andrei.

 

sursa foto: facebook PSD Botosani.

 

de |2020-05-30T08:24:18+03:0030 mai 2020|Important, TOP NEWS|

One Comment

  1. Mu##psd 30 mai 2020 at 20:12 - Reply

    Bine era dacă rămâneau acolo în cimitir ca acolo le este locul acestor penali ordinari

Leave A Comment