Hitroplasto vine cu doua produse inovatoare!

Compania locala cu cea mai accelerata dezvoltare, SC Hitroplasto SRL vine pe piata cu doua produse inovatoare. Este vorba despre covorul din PVC si bariera de de vapori pentru etansarea rosturilor de dilatatie, ambele fiind lansate in aceasta luna.

Extrem de mediatizata si transparenta, activitatea firmei condusa de omul de afaceri Catalin Silegeanu se duce inspre noul trend pe plan mondial, cu solutii inca necunoscute si aplicate de marea parte a constructorilor. Spre exemplu in Olanda, pe multe tronsoane de autostrazi a inceput si chiar finalizat inlocuirea partii carosabile, in loc de clasicul asfalt fiind preferat drept care de rulare, plasticul. Siguranta sporita, eliminarea problemelor survenite din cauza inghetului si curatarea soselelor in orice anotimp a devenit mult mai usoara. Noile produse lansate de Hidroplasto respecta cerintele actuale, incadrandu-se pe aceasta linie.

Barieră de vapori se folosește la etanșarea rosturilor de dilatație atât la poduri cât și la construcții civile , industriale sau de anvergură.

Pvc-ul moale plastifiat este folosit încă din anul 1930 și este subiectul unei monitorizări constante.Unul din caracteristicile materialului este rezistență mare la îmbătrânire , rezistență la soluții acide și alkaline și se comportă la fel pentru toți agenții naturali ce pot apărea. Barieră de vapori se fabrică la dimensiune standard de 295×1,5 mm insa in functie de comenzi, dimenziunile sunt ajustabile.

Covorul de cauciuc pentru uz general oate fi utilizat că pardoseală sau se confecționează garnituri folosite la apă-canal, săli de sport, locuri de joacă pentru copii. Sunt utilizate pentru confortul animalelor, în grajduri, padocuri, grădini zoologice .

Produsele sunt destinate numai persoanelor juridice , iar comandă minimă este de 1000 metri liniari.

de |2020-06-04T07:11:51+03:004 iunie 2020|TOP NEWS|

Leave A Comment