Intr-o postare pe pagina personala de facebook, omul de afaceri Catalin Silegeanu a anuntat castigatorul campaniei „Ce-ti doresti de la viitorul tau primar”. Acesta este Romeo Iulian Cioaca care prin intrebarile adresate si prolemele ridicate a demonstrat o buna cunostere a problemelor orasului si a administratiei locale. Acesta va petrece o perioada impreuna cu Catalin Silegeanu, intr-o plimbare filmata prin Botosani timp in care se vor discuta si inregistra prolemele orasului. Redam mai jos integral postarea lui Catalin Silegeanu.

Buna seara/ Buna ziua dragi Botoșăneni

Așa cum am promis pe 06.06.2020 am pus stop campaniei : “Ce îți dorești de la viitorul tău Primar?”

O campanie lansată ca și Catalin Silegeanu , o campanie care a strâns peste 254 de comentarii , plus multe alte comentarii private , transmise prin intermediul altor cai de comunicare puse la dispoziție in mediul online.

Transparenta și sinceritatea ma caracterizează , precum și faptul ca ma țin de cuvânt și fac orice promit.

Am citit cu drag fiecare mesaj și va Multumesc ca v-ați făcut timp pentru asta.

E foarte important , mai ales ca e An Electoral , moment in care puteți decide un viitor Primar așa cum vi-l doriți. Voi faceti diferenta prin votul pe care îl veți oferi…Cui merita.

Voi sunteți cei care trebuie sa va “rupeți” din rutina zilnică și sa îl votați. Voi trebuie sa votați cu inima și conștiința la ceea ce va doriți ca un Om sa facă pentru voi in următorii Ani.

VOI decideți , NU alții pentru Voi.

Am ales pe domnul Romeo Iulian Cioacă …

I-am scris domnului Romeo Iulian…Dacă accepta invitația vom porni împreuna pe străzile Municipiului Botosani , Vom discuta problemele orașului , totul filmat cu o camera, apoi voi reda înregistrarea , aici.