Dramă în Penitenciarul Botoşani. Un detinut s-a spanzurat!

Un deţinut din Penitenciarul Botoşani s-a spânzurat în celula închisorii.  Deşi personalului medical a intervenit imediat, acesta nu a mai putut fi salvat. Conducerea penitenciarului a refuzat sa dea amanunte, rezumandu-se doar la un comunicat de presa.
Gardienii au descoperit ca detinutul lipseste aia la apelul de dimineata.
Bărbatul a fost găsit spânzurat, iar în ciuda intervenţiei imediate a personalului medical, nu s-a mai putut face nimic pentru a i se salva viaţa.

Astăzi (luni), cu ocazia efectuării apelului de dimineaţă, s-a constatat că o persoană privată de libertate a săvârşit un act de suicid, prin spânzurare. Personalul medical al Penitenciarului Botoşani a intervenit pentru resuscitarea acesteia, concomitent fiind solicitat sprijinul unui echipaj de ambulanţă, prin serviciul unic de urgenţă 112. În ciuda eforturilor depuse, decesul a fost declarat la ora 07.35”, precizează Penitenciarul Botoşani.

Administraţia penitenciarului a procedat la informarea familiei persoanei decedate, judecătorului de supraveghere, precum şi a Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani.
By |2020-06-09T06:29:25+03:009 iunie 2020|TOP NEWS|

Comenteaza

Go to Top