Hai la teatru: sambata la Cornisa in amfiteatru!

Amfiteatrul de la Cornisa va gazdui sambata a doua oara reprezentatia piesei de teatru „Cerere in casatorie”. Este primul spectacol organizat de Teatrul Mihai Eminescu dupe perioada de izolare. Spectacolul va incepe de la ora 19 si va fi urmat de un alt moment artistic, surpriza.

Eugen Turcanu, directorul DSPSA a declarat ca a primit cereri de la toate institutiile de cultura pentru a pune la dispozitie amfiteatrul:

Sambata acum va juca Teatrul Mihai Eminescu. Va pune in scena la Cornisa spectacole si Teatrul Vasilache dar vor fi si concerte de filamonica„.

Fiind un spaţiu în aer liber, în caz de ploaie, va funcţiona următoarea regulă: dacă ploaia începe înaintea orei de spectacol, reprezentaţia se reprogramează, biletele rămânând valabile. Spectatorii pot opta și pentru restituirea banilor pe bilete, sau pentru schimbarea acestora pentru același, sau un alt spectacol ce va fi programat ulterior. Dacă ploaia începe în timpul reprezentaţiei, spectacolul se poate întrerupe și relua, în funcție de condițiile meteorologice. Dacă reluarea nu este posibilă, iar spectacolul se suspendă, acesta nu se reprogramează și nici nu se rambursează costul biletului

Obligațiile spectatorilor privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu SARS-CoV2:

– Purtarea măștii (medicală/nonmedicală) pe toată durata evenimentului. Pentru a oferi o protecție eficace, masca trebuie să acopere gura și nasul.

Atenție! Teatrul își rezervă dreptul de a efectua un triaj observațional și de a nu permite accesul persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree).

– Dezinfectarea mâinilor cu dezinfectant avizat pe bază de alcool care va fi pus la dispoziție la intrare.

– Termoscanarea de către personalul teatrului. Persoanele care refuză să le fie verificată temperatura nu vor avea acces la spectacol.

– Respectarea distanțării de minimum 2m între persoane – de la intrarea la spectacol până la ieșire.

Anunț important privind spectacolele în aer liber:

Prețul biletului este 15 lei

Biletele se găsesc la Casa Tineretului din B-dul Mihai Eminescu nr. 48, tel 0231 510970 programul de agenție:

De la 10.00 la 18.00( de marți până vineri), iar sâmbătă începând cu ora 17.00 la Amfiteatrul Complexului Cornișa.
de |2020-06-10T06:58:37+03:0010 iunie 2020|TOP NEWS|

Leave A Comment