Dezastru pe strada Drumul Tatarilor din Botosani! Sute de oameni circula in conditii de ev mediu in conditiile in care Primaria a anuntat ca reabilitarea completa a celor 2,1 kilometri de drum este una din principalele realizari. Asocierea de firme Conrec-Cornell`s Floor, cea care a castigat licitatia in valoare de 5 miloane de lei fara TVA isi bate joc pur si simplu de banii publici. Desi contractul a fost semnat in martie anul trecut si avea o durata de 12 luni nici un sfert din lucrari nu sunt gata.

Mai mult decat atat, din cauza sapaturilor prost facute si a amatorismului firmelor care au castigat licitatia, portiuni de drum s-au prabusit efectiv. O parte din cartier risca sa fie rupt de oras deoarece gauri imense au aparut pe parteas carosabila, cu greu putand fi ocolite. Drumul Tătarilor are o lungime de 2,1 kilometri, în contract, fiind incluse, pe lângă reabilitarea străzii, reabilitarea trotuarelor, realizarea sistemului de  colectare ape pluviale şi iluminat public.

Mai mult decat atat, intr-un capat de drum, spre Cimitirul Eternitatea, firmele care lucreaza s-au apucat de pus borduri si pavele desi nici macar un gram de asfalt nu a fost turnat, dar de ceva vreme au abandonat lucrarile. Extrem de multe familii nu isi mai pot baga masinile in curte deoarece angajatii Conrec, antreprenorul general au suprainaltat rampele de acces in curti fara a mai face nici o lucrare dupa aceea. Starea este una de nemultumire generala lucru simtit pe propria piele de viceprimarul Cosmin Andrei care in urma cu cateva luni la debutul lucrarilor a incercat o actiune eletorala pe seama lor a fost fugarit la propriu de populatia din zona.

Lipsa de viziune a celor din Primaria Botosani vine de la faptul ca nimeni nu supravegheaza aceste lucrari si nimeni nu cere socoteala constructorilor de ce nu se lucreaza. Este extrem de greu, spre imposibil de ajuns pe Drumul Tatarilor deoarece nici o cale de acces nu este practicabila fapt care face de inteles de ce nimeni din Primarie nu se ocupa. Oricum, daca se vor termina lucrarile de asfaltare vreodata, Drumul Tatarilor va deveni singura sosea dintr-un oras din Romania, unde ca sa circuli trebuie sa parcugi drumuri neasfaltate.