Incepand cu 1 august municipalitatea va pune in functiune cele 9 autobuze Isuzu care vor inlocui tramvaiele mult prea degradate. Acesta vor opera pe traseele 1 si 2, respectand aceleasi intervale orare. Pana acum la sediul Eltrans au fost depuse peste 70 de CV-uri ale unor botosaneni care isi doresc sa lucreze ca soferi de autobuz.

Surse de la SC Eltrans au confirmat faptul ca marea parte dintre acestia sunt soferi cu experianta si foarte multi sunt deja angajati pe aceste posturi la alte firme de transport din Botosani:

Sunt foarte multe cv-uri depuse. Soferi cu experienta care isi doresc sa lucreze la SC Eltrans in special din cauza conditiilor bune pe care le oferim. Este vorba in primul rand de program si de salarizare. Sunt soferi si de la SC Microbuzul si de la alte firme de transport din Botosani care si-au manifestat intentia de a lucra la noi. Va fi concurs„.

Eltrans a intentionat si chiar a inceput scolarizarea propriilor angajati pentru a deveni soferi de autobuz insa pandemia Covid-19 si starea de urgenta au intrerupt acest proces.