Catalin Silegeanu, om de afaceri si candidat independent la primaria municipiului Botosani s-a tinut de promisiunea facuta pe Facebook si a organizat intalnirea cu Romeo Ciocanea, cel care a pus cel mai elocvent comentariu la provocarea facuta in mediul on-line, „Ce iti doresti de la viitorul tau primar?”.

Intr-o intalnire neregizata, in care opiniile au fost libere, cei doi au analizat cele mai importante probleme cu care se confrunta urbea noastra, dorindu-se a fi un dialog constructiv, care sa ofere prilejul oamenilor obisnuiti sa isi auda doleantele, sa fie pus punctul pe i, intr-un zgomot tot mai asurzitor adus de apropierea campaniei electorale.

Periplul a inceput in Zona Industriala, ulterior mergandu-se la Parcul de Agrement Cornisa dar si la gara unde au fost parcate autobuzele Eltrans care stau nefolosite. Cei doi au poposit si la Teatrul Mihai Eminescu ce a ajuns o rusine pentru administratia botosaneana, abordandu-se si problema infrastructurii ce lasa de dorit pe multe strazi. Nici Centrul Vechi nu a fost ignorat, mentionandu-se solutii pentru ca zona sa fie pusa in valoare si din punct de vedere al turismului. „Multumesc domnului Silegeanu care a avut amabilitatea sa asculte si glasul poporului, a oamenilor simpli, care urmeaza sa voteze pe unii sau pe altii. In alta ordine de idei am apreciat foarte mult ca un om de afaceri de succes s-a hotarat sa ia taurul de coarne si sa incerce sa faca o schimbare, adevarata schimbare, nu cea trambitata de partidele care mai sunt pe esicherul politic. Este de apreciat domnul Catalin Silegeanu ca o face din proprii bani si cu atat mai meritoriu este ca o face din convingere. Asta spune mult” a mentionat Romeo Ciocanea, Catalin Silegeanu sustinand ca astfel de experiente vor fi repetate, intrucat opinia botosanenilor ar trebui sa fie auzita cat mai des.

 „Oamenii vor schimbări, sunt sătui de partide politice care sa le dicteze ce sa facă, ce măsuri sa ia, sa fie ca o păpușa condusă de păpușari. Oamenii vor un om independent pentru cetățeni care sa fie in slujba cetățeanului nu in interesul partidului. Un om între oameni. Un om care sa ia la pas tot municipiul Botosani sa afle probleme fiecărei zone și apoi sa găsească soluții și sa le rezolve. Oamenii s-au saturat sa fie conduși de partide și partidele sa tragă sforile. Cetatenii Botoșaniului vor o schimbare și schimbarea e in mâinile lor” a fost de parere Catalin Silegeanu , candidat independent la Primaria Botosani