Intr-o postare distribuita pe o retea de socializare, deputatul PNL de Botosani Cristian Achitei isi manifesta bucuria in ceea ce priveste votul din Camera Deputatilor in ceea ce priveste impozitarea pensiilor speciale. Acesta sustine ca este important ca judecatorii de la Curtea Constitutionala vor lasa legea in aceasta forma si nu o vor abroga asa cum au mai facut cu alte proiecte care vizat castigurile semnificative din domeniul judiciar. Alt proiect de lege care a fost votat ieri de deputatul botosanean este acela ca violatorii, criminalii, pedofilii si talharii sa nu mai poate beneficia de eliberare conditionata. Iata postarea integrala:

Am votat astăzi, ca deputat PNL de Botoșani, pentru impozitarea pensiilor speciale mai mari de 7000 de lei cu 85%. Sper ca de această dată Curtea Constituțională să nu se mai opună acestui act de normalitate și de dreptate față de milioanele de pensionari din România care își încasează drepturile financiare conform principiului contributivității.

Tot astăzi, am votat proiectul de lege inițiat de colegul liberal Florin Roman pentru ca violatorii, pedofilii, criminalii și tâlharii să nu mai poată beneficia niciodată de eliberare condiționată în România. Siguranța cetățeanului – grav afectată de eliberările înainte de termen permise prin votul iresponsabil al pesediștilor lui Liviu Dragnea, care pozează acum în mielușei cuminți care nici usturoi n-au mâncat, nici gura nu le miroase – trebuie să fie una dintre preocupările cele mai importante ale oricărui parlamentar responsabil.