Reprezentantul pensionarilor din Romania l-a facut varza pe Marius Budai: „Habar nu aveti sa calculati o pensie”!

Marius Budai, deputat PSD de Botosani si fost ministru al muncii a fost facut praf la o emisiune TV in weekend de catre unul din reprezentantii pensionarilor din Romania, Dumitru Leonte. Acesta i-a cerut fostului ministru sa explice cum se calculeaza o pensie insa Budai nu a stiut. Ba mai mult, deputatul PSD de Botosani a vrut sa iasa din emisiune considerand intrebarea tendentioasa. Iata dialogul care demonstreza capabilitatea de a fi lider a lui Marius Budai si modul in care el gestioneaza problemele cheie ale domeniului in care este implicat:

Dumitru Leonte:

Domnule Budăi, nu cunoşti sistemul de pensii! Habar nu ai despre legi. Nu te supăra. Habar nu ai. O să demonstrez. Să vină cu mine în studio, să demonstrez că nu are habar. Domnule Budăi, sunt 3 milioane de pensionari cu punctul de pensie de 1265 de lei. Ce faci cu ei, domnule Budăi? Habar nu ai cum se calculează pensiile. Ai dus în eroare conducerea partidului! O să vorbesc civilizat, dar dânsul evită să se întâlnească cu mine. Răspundeţi dle Budăi. Ştiţi să calculaţi pensiile?

Marius Budăi a vrut să iasă din emisiune:

Ok, o să îmi cer scuze, dar o să ies din emisiune, pentru că nu pot purta un asemenea dialog. Cu tot respectul pt dumneavoastră, intru de câte ori vreţi, dar nu în condiţiile astea. Respect televiziunea asta şi toate televiziunile, dar ce se întâmplă în această seară nu cred că este corect. Nu mă supăr, dar...”

Ulterior, acesta a fost convins să rămână în direct.

de |2020-06-22T08:09:57+03:0022 iunie 2020|Important, TOP NEWS|

2 Comments

  1. Crina Popescu 23 iunie 2020 at 11:23 - Reply

    Trist. Trist că insul din imagine cunoaște și tabla împărțirii. Actualii guvernanți o știu doar pe cea a adunării, adunare pentru ei… Și mai trist este că mâncați rahat din inerție… Cât primiți pentru asta? Necenzuraților….. la creier….

  2. Coana mita biciclista 24 iunie 2020 at 01:14 - Reply

    ce fata de bidon turtit are! specimenul asta a fost ministrul muncii! doamne feri si apara greu incercatul popor roman!

Leave A Comment