Lipsa de respect: „Nu vreau sa candidez la Primaria Botosani pentru ca salariul este mic!”

La PSD Botosani functia daca nu e bine platita nu se respecta. Acesta este rezumatul sedintei de vineri de la sediul PSD din fosta Casa a Casatoriilor.

Nu vreau sa candidez la Primaria Botosani pentru ca salariul este mic” ar fi declarat in fata membrilor adunati la sedinta PSD, deputatul Marius Budai. Cel putin sa sustin unii participanti, clar nemultumiti de acest fel de abordare:

Cine se mai crede si Budai asa? Daca e un stalp al partidului si un vector, ar face bine sa candideze si sa arate ca reprezinta ceva. Se ascunde pe liste si vaneaza functie dupa functie, dar osul la treaba nu stie sa-l puna. El sta pe la televiziuni in loc sa stea printre oameni ca sa afle care sunt adevarurile”, a declarat unul din membrii din conducera PSD Botosani.

PSD Botosani este scindat in doua tabere de mai multa vreme. Deputatii Razvan Rotaru si Ciofu Tamara din cauza ca au studii superioare facute la timp la stat sunt ocoliti de orice actiune a partidului. In plus de mai bine de doi ani presedinta PSD Doina Federovici nu a mai avut o intalnire cu presedintele CJ Botosani Costica Macaleti. Din echipa de forta a PSD Botosani fac parte acum Doina Federovici, Marius Budai, Costel Lupascu, Cosmin Andrei, Relu Tarzioru si Dorin Birta. Cel putin pana la alegerile interne care vor avea loc probabil la sfarsitul verii acestia vor decide cine va fi pe liste, cine va candida si pe ce functie si cine nu.

Fara a fi oficial, candidatul PSD la Primaria Botosani este viceprimarul Cosmin Andrei.

de |2020-07-06T05:51:31+03:006 iulie 2020|TOP NEWS|

Leave A Comment