Propaganda PSD incepe de dea rateuri. Intr-o postare pe facebook, presedinta filialei judetene Botosani a PSD, senatorull Doina Federovici isi aroga meritele ca in comuna Lunca s-a finalizat prin PNDL2 un dispensar care insa trebuia terminat anul trecut. Cel putin asa reiese din panoul informativ pe care tot lidera PSD l-a fotografiat si postat pe pagina personala.

Iata postarea:

#Împreună_modernizăm_județul_Botoșani!

#PSD#Echipă#Fapte#Ne_ținem_de_cuvânt!
 Vă prezint astăzi #ultimul_proiect_finalizat în comuna #LuncaFelicitări domnule primar #Marcel_Marcu. Pe lângă modernizarea drumurilor, a podurilor și a școlilor din localitate, primarul comunei Lunca, Marcel Marcu, a recepționat lucrările efectuate la #dispensarul din satul #Zlătunoaia. Investiția de peste 2 milioane lei susținută prin PNDL2, are o funcționalitate multiplă: #dispensar_medical#cabinet_stomatologic#farmacie și #spații de #cazare. Unitatea este dotată cu #echipamente de #ultimă#generație ce vor contribui la menținerea sănătății membrilor comunității locale.
Așa cum ne-am luat angajamentul în 2016, ne ținem de cuvânt și susținem modernizarea fiecărei localități din județul nostru

Practic incompetenta este ridicata la nivel de excelenta de catre liderul PSD care intelege in acest mod sa promoveze un primar care a taraganat lucrarile un an. Dealtfel este pur si simplu ciudat cum desi a avut bani la disctretie, primarul Marcel Marcu din comuna Lunca nu a terminat de construit dispensarul din Zlatunoaia decat in an electoral, fix la timp cat sa faca poze cu liderii PSD care chipurile s-au implicat. Zlatunoaia este cea mai mare localitate a comunei Lunca si practic oamenii de acolo au fost privati de un dispensar doar pentru ca primarul sa se poata lauda in an electoral. Dealtfel aceasta este o practica atat a PSD cat si a celorlalte partide politice sa se laude cu firescul si normalitatea.

Evident, firma care a construt dispensarul din satul Zlatunoaia este aceeasi care a construit si casa din Stauceni unde locuieste in prezent liderul PSD: Cornell`s Floor. Si pentru acest lucru s-a incasat nu mai putin de 2 milioane de RON.