Decizie cel putin ciudata la nivelul conducerii PNL. Se pare ca initiativa apartine primarului Catalin Flutur care sustine ideea ca la urmatoarele alegeri sa nu mai apara pe liste persoane care au obtinut functii de conducere in administratie cu ajutorul partidului. Practic extrem de putine persoane din cele care compun acum latura PNL din Consiliul Local isi vor pastra posturile. O parte au functii de directori la diverse institutii descentralizate, altii nu mai sunt agreeati de catre primarul Flutur.

Prin urmare de pe noua lista de consilieri cu care Catalin Flutur va veni in fata alegatorilor vor lipsi nume grele din actuala componenta a CL. Este vorba in primul rand despre Eugen Turcanu, Daniel Botezatu, Catalin Boboc, Andrei Amos, Marius Orosanu sau Paul Octav. Mihai Stefan nu mai este dorit de partid pentru reprezentare in CL prin prisma evenimentelor in care a fost implicat, dupa ce s-a urinat pe statuia lui Eminescu din fata Teatrului ziua in amiaza mare.

Voi incerca sa intru la primar si sa discut cu el”, a declarat unul din cei care nu se mai regasesc pe listele PNL de consilieri. „Nu vad ce are a face functia cu experienta in administratie. Iar se face o lista din anonimi si pornim de la 0 fara pic de experienta”. 

Pana in acest moment peste 30 de persoane din PNL au optat pentru a candida la functia de consilier municipal. Ultimul cuvant il va avea de spus primarul in functie, Catalin Flutur care va avea mana libera sa isi faca echipa.