Adio tramvaie! De la 1 august, pentru doi ani, vom avea autobuze electrice!

După aproape jumătate de an de așteptare, autobuzele vor înlocui tramvaiele vechi de peste 40 de ani, în municipiul Botoșani. Reprezentanții Eltrans spun că începând cu data de 1 august noile autobuze vor circula pe traseele 101 și 102.

Pe data de 25 februarie s-a semnat contractul de leasing operațional pentru cele nouă autobuze după care a urmat o adevărată telenovelă. În această după amiază, conducerea Eltrans a anunțat că au fost finalizate toate procedurile și că au 26 de șoferi care vor conduce aceste autobuze.

„Astăzi am finalizat și ultima etapă din procedura de punere în funcțiune a acestor autobuze și anume de a selecta și completa echipa de șoferi profesioniști. Săptămâna viitoare se vor emite decizii pentru trecerea pe noile posturi ale angajaților. Cei care nu mai vor să rămână în societate, vor primi decizie de concediere iar începând cu 1 august vor circula autobuzele pe străzile municipiului Botoșani. Ultima zi în care vor circula tramvaiele va fi vineri 31 iulie”, a declarat t Victor Ivănescu, directorul SC Eltrans in cadrul unei conferinte de presa.

de |2020-07-25T07:32:28+03:0025 iulie 2020|TOP NEWS|

Leave A Comment