Radiografie la sange a politicii locale realizata de candidatul Catalin Silegeanu

Dragi botoșăneni ,

Dacă nu va place stadiul în care a ajuns acest oraș, va invit alături de mine să luați atitudine  împotriva celor care au adus orașul într-un stadiu foarte îngrijorător de degradare .
Candidatii politici la primărie au început să-și pună în aplicare jocurile de partid și promit numai aberații, doar , doar, să prindă un loc cald bine plătit timp de 4 ani de zile.
Pe lângă ei și ceilalți reprezentanți , in acest an majoritatea președinților candidați la Consiliul Județean Botosani , unde vor câștiga sau cariera politica se va termina.
Actualul primar PNL , „face ce trebuie” , face doar ce îi trebuie și nimic care să fie util pentru cetățeni .
Ceilalți? Aruncați intr-o bătălie pe care sigur nu au cum sa o câștige împotriva actualului Primar însă încăpățânați și conduși de orgolii personale își încearcă “norocul” sperând la măcar un post de consilier sau unii…Din nou Viceprimari. Ca , nah se câștiga bine și stai degeaba…
Haideți sa ii cunoaștem mai jos:
“Opozia PSD “, doar critică. Modelul împrumutat de la Președintele Interimar Ciolacu care doar “latră” apoi când Prim Ministru spune “ Stai”…Sta și Votează…
Ma Rog am pus semne la “Opoziție.
Actualuk viceprimar  , candidat din partea PSD , a uitat că timp de 8 ani a ocupat funcția de viceprimar al acestui oraș .O funcție care îi permitea să facă ceea ce este corect față de cetățeni .Însă tot ce a reușit să facă , a fost să arate cu degetul autobuzele care stăteau de câteva luni zile nefolosite , să își facă un selfie la o asfaltare sau la o inundație și…cam atât. Realizări mai deloc. Însă pana și el știe ca e aruncat in lupta fără arme și va pierde ușor in fata lui Flutur in cauza unui blat… însă ii convine ca poate partidul sau va negocia sa devină din nou Viceprimar…Sa încaseze banii și sa plece acasa.
PMP aruncă în lupta un candidat care promovează  un sistem vechi de 20 ani , dar care inca functioneaza – dupa parerea lui .
Nici o șansa in fata lui Flutur.Apropo se lăudau pe pagina de facebook ca după o săptămâna de la lansare sunt pe locul trei in sondaje…Am cerut sondajul însă nici un răspuns. Deci de ras.
USR PLUS – Un candidat parcă zici că mă citează, , afirmând că nimeni nu are viziune (chiar în descrierea lui a afirmat asta de două ori) dintre cadidati și e satul să trăiască în sărăcie , mizerie , trafic infernal. Știm asta deja. Știm orașul în care trăim , orașul nu e în amorțeală sau stagnare.Este într-o stare de degradare !
Sa vorbim de USR PLUS de traseism politic? De scandalurile la nivel național? Nici nu ma obosesc pentru ca și ei stiu ca vor pierde in fata lui Flutur.
PRO ROMÂNIA- Candidat venit din postura de Vicepreședinte al Consiliului Județean- Părerea mea- mai bine candida ca Președinte al Consiliului Județean având în vedere funcția ocupată.
Un partid arogant care la fel spera sa fie in fata lui Cosmin Andrei ca și punctaj ( le ofer locul 4). Spera sa prindă măcar un loc se consilier.
Liviu e un om extraordinar însă e aruncat in cursa pentru Primarie la fel ca și Cosmin. Cu șanse minime sa -l bată pe Flutur. Știe și el știe și Pro asta .
ALDE- Încă așteptăm surpriză dacă va fi doamna Roxana Țurcanu sau  altcineva , după ce candidatul Borfotina a renunțat în mod `inexplicabil` pentru unii , explicabil pentru mine.
Asistăm  doar la propagandă și prea mult discurs politic care nu are nimic deaface  cu adevăratele nevoi ale acestui oraș  și chiar văd o atitudine respingătoare și sfidătoare la adresa cetățenilor .
Acești candidați inventează fără pic de rușine și bun simt de la o zi la altă tot felul de planuri și proiecte fără un studiu de impact asupra vieții și nevoilor cetățenilor și a  orașului  Botoșani .
De  ce trebuie să rezistăm și să asistăm noi că cetățeni la acest cinism  dictat de partidele politice și  susținut de candidații lor  ?
Lăsăți problemele care le știm deja că le avem- Lipsa iluminat , canalizare , infrastructură , parcuri industriale ,parcări ,parcuri pentru copii , concentrate-va la ceva nou , prezentați-va ca și realizări , ce ați făcut în ultimii ani , nu ceea ce aveți de gând să faceți că de promisiuni suntem sătui toți , noi cetățenii.

Realizări profesionale , aptitudini și competențe , leadership , capacitatea de a motiva o echipa , punctualitatea , capcitatea dumneavoastră de sinteză , analiză și capacitate decizionale.

Către toate partidele politice le recomand matematica , sondajele și părerile oamenilor și mai presus de orice…Fiți realiștii dragi președinți de partide ai dragi candidați care va visați la putere.
Când “aruncați” candidați pentru funcție dați-le șanse reale …in rest …Jocuri politice de-a funcția.
Iar pe Primarul in funcție l-ați fi putut bate dacă realizați o alianță… însă orgoliile nu va permit asta.
Lăsați ca ma lupt eu pentru cetățeni in locul voștru pentru ca suntem mai mulți cetățeni decât membri de partid.
de |2020-07-30T05:32:55+03:0030 iulie 2020|TOP NEWS|

Leave A Comment