Comunicat de presă Filiala ALDE Botoșani! Roxana Anusca: „Zilnic voi fi pe strazile din municipiul Botoșani.”

 

Președintele ALDE Botosani, Roxana Florentina Turcanu a ieșit ieri pe anumite străzi din municipiul Botosani pentru a asculta nevoile cu care se confruntă cetățenii și a căuta împreună cu aceștia soluții la ceea ce îi nemulțumește de ani de zile.

Primele străzi vizitate de candidatul ALDE la Primăria municipiului Botosani împreună cu o parte din echipa sa pentru Consiliul Local Botosani sunt: Împărat Traian, Aleea Scurta, Barbu Lazareanu, Izvoarelor si Cronicar Neculce .

 „Așa cum am anunțat când mi-am lansat candidatura, zilnic voi fi pe strazile din municipiul Botoșani. Prioritatea mea este să merg să discut cu cetățenii în toate zonele din municipiu, dar am început și voi continua cu zonele care observ că sunt lăsate în paragină de municipalitate, ne gândim că  și acești cetățeni plătesc taxe și impozite la nivelul unui municipiu care ar trebuie să asigure  condiții civilizate de trai, dar se pare că  există doar obligațiile, nu și beneficiile pe care ar trebuie să le asigure un municipiu, reședință de județ”, a declarat Roxana Florentina Țurcanu, președintele ALDE Botoșani.

Oamenii cu care a discutat ieri echipa ALDE Botoșani au spus că  vor un minimum de confort pentru mediul urban, referindu-se la ceea ce ar trebuie să existe până în anul 2020,  drumuri asfaltate, gaz și rețea de apă și canalizare.

Din discuțiile purtate cu botoșănenii am observat un dezinteres total din partea conducerii Primăriei Botoșani, care în primul rând nu a avut disponibilitatea să asculte măcar acești cetățeni care au încercat să ajungă în audiență la Primărie. Cum putem să mai vorbim de rezolvarea problemelor semnalate, când actuala conducere a municipalității și aici ne referim atât la primar cât și la viceprimar, care nici nu primesc oamenii când aceștia vin la Primărie cu toată speranța că vor găsi o rezolvare la problemele pe care le întâmpină în zona în care locuiesc.

Când voi ajunge în Primăria municipiului Botoșani, cu ajutorul oamenilor care mă susțin, voi  găsi imediat soluția financiară pentru rezolvarea acestor lucruri și cred că voi identifica cu ușurință acea soluție, gândindu-mă că avem în primul rând veniturile proprii din taxe și impozite, mai sunt și finanțările nerambursabile din fonduri europene sau chiar se poate apela un credit pentru investiții, atât timp cât municipiul are un grad de îndatorare care permite accesarea unui astfel de credit. E foarte important să nu venim doar să vizionăm, ci să și rezolvăm”, a adăugat Roxana Florentina Țurcanu.

Noi, echipa ALDE,  dacă vom avea sprijinul cetățenilor, îi asigurăm pe toți cei care locuiesc în zonele pe care le-am vizitat  ieri, că problemele lor vor fi rezolvate pentru că este timpul faptelor concrete. Este o obligație, nu este o promisiune, pentru că nu poți sta pe un post de primar sau viceprimar al unui municipiu precum Botoșaniul, iar cetățenii să aibă condițiile de trai egale cu cele din mediul rural.”

 

de |2020-08-08T10:56:47+03:008 august 2020|TOP NEWS|

Leave A Comment