O mostenire impinge in derizoriu campania pentru imagine a primarului comunei Lunca, Marcel Marcu. Acesta intentioneaza sa candideze la un nou mandat si face tot ce e posibil sa capete capital electoral. Orice se intampla in comuna este o realizare nu o normalitate, este pozata, inaugurata si servita presei ca fiind rodul colaborarii PSD-Marcel Marcu.

Maricel Catichi este varul drept primarului Marcu. Acesta il acuza pe edilul din Lunca ca a facut tot ce este posibil ca sa nu mai poate puna mana pe o mostenire de la bunici. Desi ani de zile a platit impozitul pe terenul si casa mostenita, in 2018 cand a venit din Spania unde este plecat la munca, Maricel Catichi a fost informat de la Primarie ca nu mai are nimic de platit deoarece nu este inregistrat cu teren pe raza comunei.

Am platit cativa ani buni si acum mi se spune ca nu mai am teren. Cum sa nu am. Am mostenit si dupa bunica si dupa mama, dar terenurile mele probabil se regasesc in cele 20 de hectare pe care le are primarul. Cand l-am intrebat, s-a oferit sa-mi vanda niste hectare si m-a pus sa vorbesc cu sora lui, in caz ca ma decid„, a declarat Maricel.

Samanta de scandal este suprafata de 1832 metri patrati pe care Maricel Catichi ii detine si are si certificat de mostenitor pentru el dupa bunica sa Lucretia Catichi. In prezent acest teren s-a evaporat, botosaneanul pecal la munca in spania trezindu-se doar cu o casa batraneasca in Zlatunoaia fara nici un petec de pamant. Botosani necenzurat publica in format audio declaratiile varului primarului din Lunca, declaratii care sustin ca a fost in mod surprinzator deposedat de terenul care ii apartinea

 

Marcicel Catichi este decis sa isi gaseasca un avocat si sa isi rezolve problema, recuperandu-si mostenirea. El spune ca intentioneaza sa-l actioneze in judecata pe varul sau, primarul Marcel Marcu:

Probabil mai sunt si altele care le-a luat asa, de parca i se cuvin lui. Nu ma las pana nu se face dreptate. Nu poti lua terenul omului, mai ales ca iti e var, asa ca esti tu primar si nu ai raspundere„.