Ieri omul de afaceri Catalin Silegeanu si-a depus oficial candidatura pentru pozitia de primar al municipiului Botosani. El a inaintat catre Biroul Electoral Municipal toate actele necesare pentru a putea intra in comepetitia electorala. Catalin Silegeanu a depus doua randuri de dosare, candidand atat pentru functia de primar cat si pentru cea de consilier local.

Am depus semnaturi diferite la ambele dosare, desi puteam depune acelesi semnaturi. Am avut ocazia sa stau mai mult printre oameni, sa relationez mai mult cu cetateanul, sa aflu care ii sunt problemele si dorintele„.

Acesta a depus aproape 1000 de semnături de susținere obținute de la botoșăneni pentru candidatura sa independentă.

Este un moment important pentru mine, fiind și la prima conferință de presă, am intrat în această competiție pentru botoșăneni, ei vor fi cei care vor avea de câștigat. Am intrat în competiție pentru că ne-am săturat cu toții de partide și de faptul că ei controlează totul. Am intrat în competiție pentru că vreau un oraș la standarde europene iar puterea cetățeanului va fi aliatul meu”, a mai declarat Catalin Silegeanu.

Membrii BEC vor analiza documentele depuse de Silegeanu, acceptarea sau respingerea candidaturii va fi afisata la avizierul primariei in termen de 24 de ore.