Din nou din cauza politicienilor disperati dupa imagine si ca-si pierd scaunele, Botosaniul se afla in centrul atentiei nationale. Unul din cele mai influente portaluri de stiri, money.ro, a publicat ieri un material de presa despre gestul candidatei la functia de CJ Botosani care s-a lasat fotografiata cu un  meniu de restaurant, o mapa sau un dosar pe o banca in parc, in incercarea de a transmite un  mesaj simpatizantilor, de ziua internationala a iubitorilor de carti. Iata ce scrie despre Doina Federovici portalul de stiri:

Șefa PSD Botoșani, într-o ipostază jenantă cu un mesaj agramat de Ziua Iubitorilor de Cărți

Doina Federovici a cerut să fie fotografiată pentru a pune poza pe Facebook de Ziua Internațională a Iubitorilor de Cărți. Însă în loc de o carte, ea ține în mână un dosar sau o agendă.

Șefa PSD Botoșani stă pe bancă și se preface că citește. Doar că în loc de carte ea ține în mână un dosar sau o agendă, în nicun caz o carte.

De asemenea, lângă fotografie, Doina Fedorovici a scris un mesaj cu ocazia Zilei Internaționale a Iubitorilor de Cărți. Dar nici acest lucru nu i-a ieșit pentru că mesajul este agramat:

„Astăzi, 9 august este Ziua Internațională a iubitorilor de Cărți. De fapt, pentru un iubitor de carte, Ziua iubitorilor de cărți este în fiecare zi! Și nu uita Cărțile schimbă destinul oamenilor! Acum că am subliniat încă o dată evenimentul acestei zile, vă îndemn să sărbătorim citind, cu plăcere, cu nesaț, cu pasiune, să răsfoim cu înverșunare cărțile, să le simțim, să le mirosim misterul și dezlănțuirea. Haide-ți să facem această zi memorabilă- doar citind.”, a scris Federovici pe rețeaua de socializare.

 

Însă a scris greșit cuvântul „haideți”, punând cratimă.