Senatorul Costel Soptica-replica acida la manipularile PSD Botosani: „Domnule Budăi, doamna Federovici, vreți nu vreți să acceptați, MOȚIUNEA DE CENZURĂ DEPUSĂ DE PSD ESTE UN ACT IRESPONSABIL”

Intr-o postare pe o retea de socializate, senatorul PNL Costel Soptica tine o adevarata lectie de politica liderilor PSD Botosani. Candidatul PNL la functia de presedinte a Consiliului Judetean este de parere ca intoxicarile si dezinformarile sunt piese de paza in campania electorala PSD sustinand ca fara manipulare partidul ar avea de suferit in ceea ce priveste scorul electoral.

Am văzut cum parlamentarii PSD adresează în spațiul public, tot felul de apeluri, mie, ca senator PNL și domnului Cătălin Flutur ca primar, uitând că prin propunerile de legi populiste, din pix, fără a vedea realitatea guvernării lor din anii 2017-2019, nu au putut mări pensiile la 40% în anii anteriori, însă amenință cu moțiunea de cenzură.

Doamnele și domnii parlamentari, lideri ai PSD Botoșani, uită că în anul 2019 nu aveau bani pentru creșterea pensiilor, iar acum procedează exact după vorba populară „nici usturoi n-au mâncat, nici gura nu le miroase”…așadar, vă rog uzați de acțiunile pompieristice cu care ne-ați obișnuit după alegerile locale și parlamentare!

Domnule Budăi, doamna Federovici, vreți nu vreți să acceptați, MOȚIUNEA DE CENZURĂ DEPUSĂ DE PSD ESTE UN ACT IRESPONSABIL, o sfidare la adresa românilor și chiar a botoșănenilor harnici care doresc să obțină finanțări guvernamentale și fonduri europene aprobate recent!!

Este iresponsabil să vrei să dai jos un Guvern care și-a făcut și își face datoria față de țară, care gestionează cu corectitudine, profesionalism și eficiență problemele grave care au apărut din cauza epidemiei, din cauza crizei economice, din cauza secetei, din cauza inundațiilor.

PSD folosește tehnica de marketing a manipulării oamenilor de rând intitulată „tehnica pompierului piroman” (cum bine spunea analistul Oreste Teodorescu)…adică declanşezi un focar epidemiologic prin trunchierea legilor carantinării şi blocarea lor la CCR, punând în pericol sănătatea publică pentru ca ulterior să apari ca salvator al României.

Guvernul liberal se confruntă cu dificultăți care nu au mai existat în istoria României. În timp ce Guvernul liberal încearcă să limiteze și să combată această epidemie, este preocupat de începerea anului școlar, pesediștii sunt interesați doar de scandaluri și de moțiuni de cenzură. Tot ce au făcut de la începutul acestei crize sanitare a fost să bage bățul prin gard, să împiedice Guvernul Orban să ia măsurile necesare și să dorească răul românilor, pentru că așa sperau și ei să câștige capital electoral.

Moțiunea de cenzură depusă în afara sesiunii parlamentare este încă o dovadă a faptului că PSD nu dă doi bani pe lege sau pe regulamentele care guvernează activitatea Parlamentului. Este prima dată în 30 de ani când un partid depune moțiune de cenzură în afara sesiunii. Chiar Regulamentul Senatului și cel al Camerei Deputaților spune că se poate depune o singură moțiune de cenzură pe sesiune parlamentară – nu se vorbește nimic despre vacanța parlamentară.

Guvernul liberal pregătește deschiderea școlilor în siguranță pentru elevi și pentru profesori. Guvernul liberal se luptă cu toate armele împotriva răspândirii virusului. De când Guvernul Liberal are din nou la dispoziție instrumentele legale pe care le au toate celelalte țări europene, există o tendință de oprire a numărului de infectări, chiar există un ușor trend descendent în ultimele patru zile.

Suntem convinși că botoșănenii înțeleg nevoia unui guvern învestit cu toate puterile, care să aibă capacitatea să contracareze şi să găsească soluţii pentru rezolvarea problemelor grave care sunt provocate de crizele care s-au suprapus, iar acest Guvern este Guvernul PNL.

de |2020-08-19T08:28:19+03:0019 august 2020|TOP NEWS|

Leave A Comment