Cătălin Flutur, primarul municipiului Botoșani, se bucură de susținerea a cel puțin 7.400 de botoșăneni la alegerile locale programate pentru 27 septembrie. Acesta este numărul botoșănenilor care au semnat pentru susținerea unei noi candidaturi la conducerea Primăriei.

De remarcat este faptul că numărul de susținători ai primarului Cătălin Flutur este de trei ori mai mare decât ai următorului candidat.

Pentru a le mulțumi acestora, dar și tuturor botoșănenilor, primarul Cătălin Flutur a făcut o postare pe contul de socializare, pe care o redăm mai jos:

Dragii mei,

Vă mulțumesc tuturor pentru suportul masiv acordat la întocmirea și depunerea listelor de semnături, conform legii, la Biroul Electoral de Circumscripție!

Listele noastre de susținere au conținut un număr de 7400 de semnături, cu mult peste ale oricărui alt candidat, fie el independent sau reprezentând alte formațiuni politice. Al doilea candidat în ceea ce privește numărul de susținători a avut, la Botoșani, doar o treime din semnăturile noastre.

Vă mulțumesc pentru încrederea acordată și vă asigur că o să fac în continuare tot ceea ce îmi stă în putință pentru a nu vă dezamăgi. Vă cer, în același timp, să rămâneți activi alături de mine și de echipa de consilieri PNL până la finalul campaniei electorale. Trebuie să ne mobilizăm exemplar până pe data de 27 septembrie, ziua votului, astfel încât dezvoltarea accelerată a orașului nostru drag să poată continua, fără piedici precum cele de care m-am lovit adesea în actualul mandat, și în următorii patru ani!

În acest mod, FACEM CE TREBUIE pentru Botoșani, pentru noi înșine și pentru cei dragi nouă!.