Spargatorul de chefuri! Viceprimarul Cosmin Andrei a vrut seara trecuta sa inchida muzica la Cornisa!

Situatie fara precedent aseara la Cornisa! Cuprins de exces de zel, viceprimarul Cosmin  Andrei a intrat  peste lumea care se distra in complexul de piscine si a dispus inchiderea muzicii. Asta desi DSPSA a anuntat doua saptamani de distractii la Cornisa, cu zeci de activitati atat ziua cat si seara si a dispus marirea programului de functionare. Parcul de agrement se inchide acum la ora 12 noaptea, inclusiv zona de piscine. Andrei, candidat pentru fotoliu de primar din partea PSD a vrut aseara sa lase platitorii de bilete fara petrecere deoarece muzica era prea tare. In conditiile in care complexul de piscine este in mijlocul campului.

Eugen Turcanu, directorul DSPSA era prezent la fata locului si considera ca Andrei Cosmin a sfidat prin gestul sau toate normele sanitare:

A intrat in hainele de zi cu zi, fara sa fie termoscanat, fara sa se dezinfecteze si fara masca. A intrat ca la el acasa,  fara sa plateasca bilet. A constrans-o intimidand-o pe fata de la receptie sa intre si a intrat asa de parca e Cornisa lui„.

Turcanu sustine ca desi era acolo, Cosmin Andrei l-a ignorat si s-a dus direct la DJ, incercand sa-l convinga sa oreasca muzica. Nu a reusit acest lucru, insa a reusit sa taie pofta de distractie celor adunati la complexul de piscine care au mai stat foarte putin dupa plecarea viceprimarului.

S-a mai stat un sfert de ora-20 de minute si s-a termiat petrecerea. A reusit candidatul PSD sa fugareasca pe toata lumea prin atitudinea lui si prin faptul ca a contaminat toata zona, nerespectand nici o norma sanitara de protectie. Daca acesta este modul PSD de a face administratie si de a comunica cu omaneii e lesne de inteles de ce lumea nu ii voteaza. A fost sfidator, probabil a facut acest lucru ca sa ne arate ca poate”, a adaugat Eugen Turcanu.

Directorul DSPSA a dat dispozitie in urma acestui incident ca nimeni, nici o oficialitate sa nu mai aiba acces in Cornisa fara bilet:

Aceasta regula era si inainte, nu stiu de ce l-a lasat fata de la receptie pe Cosmin Andrei sa intre acolo fara bilet si fara masca si fara termoscanare. Asa ceva nu se va mai intampla!”

de |2020-08-22T09:36:51+03:0022 august 2020|Important, TOP NEWS|

Leave A Comment