Din cauza ca m-am lasat de emisiuni, o provoc pe Doina la o dictare! Minciuni si adevaruri ascunse PSD pentru a castiga alegerile!

Doina si Andrei au promis: facultati in Botosani! Daca pe Cosmin Andrei il credem ca stie ce e aia, Doina sigur s-a lasat tarata intr-un joc electoral periculos din care cu greu mai poate iesi. Unica ei sansa de a fi ceva este ca nimeni sa nu o intrebe pana in ziua votului ce e aia o facultate. Depaseste ca si grad de periculozitate spaima din toata viata a Doinei: dictarea si ortogramele.

De parca botosanenii ar fi fraieri, cei doi anunta discutiile despre iminenta deschidere a unor facultati in Botosani fara a tine cont de un cadrul legal. Nu se face asa. Nu stai de vorba cu sinistrul Tudorel Toader la partid si dupa aia iesi si anunti in presa ca infiintezi tu facultati. Nu. Sunt niste pasi, niste comisii, e la nivel guvernamental totul. Dar PSD nu vrea sa aiba de a face cu guvernarea pentru ca stiu ca nici ei nu pot mari pensiile si dubla alocatiile. Deci in lipsa parghiilor anuntul candidatilor PSD este un fake news de toate frumusetea si un exercitiu electoral la disperare.

Cuplul de comici Doina si Cosmin desfasoara o campanie electorala opulenta, de bani multi, in totala contradictie cu perceptul socialist care sta la baza partidului. Ea chipesa si tunata prin photoshop, ascunzandu-si varsta in spatele fardurilor folosite in exces, iar el cu buzitele-i subtiri si cu privirea de „v-am prins vrajitorelor”. Asteapta cuminti pe mii de afise raspandite prin tot judetul, sa-si ocupe functiile la care spera cu atata energie.

Improasca cu noroi, lanseaza acuzatii, platesc presa infiintand un ziar de partid care nici macar de hartie igienica nu e bun. Chioar cum o sa le explice Doina si Cosmin copiilor de la ziarul PSD cum o sa faca ei sa isi gaseasca un loc de munca intr-o presa normala cand pe CV-ul lor va atarna ca o pata faptul ca au fost scribii politrucilor? Sau e asa un serviciu de o vara.

Va castiga Doina cu 57%„. E poanta care circula acum printre mebrii PSD vechi care abia isi stapanesc rasul gandindu-se cat de tare se va juli electoral cuvioasa Federovici. Ar fi nedrept ca in culmea carierei ei politice sa piarda alegerile. Se duce pe apa sambei totul: si functie politica, si serviciu si tot. Ajunge iar la buletine sa faca poze copiilor de 14 ani.

Asocierea in campania electorala cu Tudorel Toader, sprijinul infractorilor, este o cretinatate fara precedent. Ce capital de imagine urmaresti sa castigi tu, lansand o afirmatie falsa, tema de campanie odata la 4 ani, de mana cu unul care a facut harcea parcea justitia in tara asta. Nu cred ca daca Tudorel Toader ar candida la Botosani ar obtine vreun vot. Dar pentru Doina si Cosmin ajutorul dat de un politruc incompetent pare a fi de nepretuit. In disperare, il folosesc si pe el pentru a raspandi stiri false. Nu pot folosi oamenii cu imagine din partid pentru ca nu le sunt alaturi. Aproape jumatate din PSD isi doreste cu ardoare ca Doina si Cosmin sa piarda alegerile si sa se aseze pe scaunele uitarii intr-o istorie a PSD Botosani plina de presedinti lasati la vatra cu cutitul infipt in spate.

Nimic din ceea ce reproseaza Doina si Cosmin nu e adevarat. Au avut puterea 3 ani, unul la parlament, altul in primarie. Puteau mari alocatiile si pensiile de 10 ori. Puteau face dumuri, iluminat public, puteau face locuri de munca in Botosani. Nu au facut nimic din toate acestea si acum stau pe tusa si arata cu degetul. E mai usor asa. Cat a fost bine, adica la putere, Doina nu a avut decat un scop: sa-si puna rudele pe functii si sa politizeze si ultimul job de bugetar in Botosani. Atat. Nu tu drum strategic, nu tu locuri de munca, nu tu pensii si alocatii. Nimic. Ea si-a facut treaba ei si a asteptat sa vina altii sa faca treaba pentru popor. La fel si Cosmin Andrei. Un Gica Contra nereusit, care a pus bete in roate oricarei initiative venita de la primar sau persoane private, atat timp cat nu se inscria pe directiva partidului. Iar directiva a fost clar: 4 ani de opozitie chiar daca suntem la putere, Flutur trebuie sa iasa dupa acesti 4 ani precum ca nu a facut nimic. Sa avem ce arata cu degetul. Si exact asa a fost. Desi bugetele, rectificarile, investitiile, maririle si prioritatile au fost in pixul lor, cei de la PSD condusi de Cosmin Andrei au ingropat orasul reusind sa faca din Botosani un codru unde cel mai smecher supravietuieste. Iar acum pozeaza in Zorro sustinand ca alegerea sa este o solutie mult mai buna decat primarul in functie. Problema nu este asta, problema este ca el chiar crede acest lucru. Si in continuare impreuna cu partenera sa de afis Doina, isi bate joc de noi.

Si daca tot il provoaca unii pe Flutur la o emisiune TV moderata de nu stiu cine, eu o provoc pe Doina la o dictare. Data si locatia sa le aleaga ea. 

de |2020-08-26T07:20:04+03:0026 august 2020|Editorial, Important, TOP NEWS|

One Comment

 1. Alex 26 august 2020 at 21:57 - Reply

  Pastila de pe urma…
  La noi o “vaca” si un “bou”,
  cu trei si patru clase,
  sunt azi vedete de bonton
  ce ne-au patruns in case.
  Cu nonsalanta au muscat
  mana ce le-a fost intinsa,
  de un Om adevarat,
  de-acum … trecut in nefiinta.
  “Savantii nostri” asumati
  ca tradatori de elita’,
  au fost manati de ura,
  salvati de impostura.
  Sa nu lasam micismul lor,
  sa ne acapareze mintea,
  Sa ne eliberam de prosti
  zimbind spre viitor…
  Lasandu-le dorinta …neindeplinita.
  Predominanti de incultura,
  Aspiranti de inalta clasa
  patrunsi de nestiinta…
  “Savantii” cultivati in van a cartilor nescrise,
  ne sunt profesorii de azi pe teme abracadabriste.
  La caini te uiti ca la un om
  Si iti sunt dragi si prieteni,
  Dar lor, dorindu-le postum…
  Sa poti, sa le urezi: “bye – bye…
  la groapa de gunoi de-acum!”
  Cu premonitie, speranta…si determinare!
  Text scris si asumat in virtutea libertatii de exprimare

Leave A Comment