Comunicat de presă, Filiala ALDE Botoșani: „ESTE TIMPUL FAPTELOR CONCRETE! ESTE TIMPUL ECHIPEI ALDE!”- ALIN ATUDOROAE –42 de ani – medic UPU

 Consiliul local are nevoie de o altă abordare, de aceea venim la municipiu cu o echipă nouă, formată din profesioniști, oameni experimentați și reprezentativi pentru fiecare generație care alcătuiește comunitatea noastră.

Prin eforturi conjugate, vom face tot posibilul să ne ridicăm la înălțimea acestei provocări și să vă câștigăm încrederea, astfel încât, pe 27 septembrie să fim opțiunea dumneavoastră.

Unul dintre oamenii valoroși ai echipei ALDE care merită întreaga atenție, este medicul ALIN DANIEL ATUDOROAE, un tânăr activ și dedicat pacienților săi, care prin viziunea modernă și experiența profesională, poate aduce plus valoare administrației locale.

Cei 12 ani de activitate în cadrul Unității de Primiri Urgențe l-au făcut să vadă în ochii celor pe care i-a tratat suferința, neajunsurile, dar și speranța, motiv pentru care își dorește să schimbe în bine cursul vieții sociale locale.

S-a alăturat echipei ALDE și s-a angajat în viața politică pentru că și-a dorit să fie util și să vină în sprijinul botoșănenilor, a cadrelor medicale și să militeze pentru dezvoltarea sistemului sanitar.

Botoșaniul duce lipsă de specialiști și are nevoie de acces la un sistem medical cât mai performant. Cred însă că fără susținerea autorităților locale, a factorilor politici și fără implicarea celor care înțeleg cu adevărat nevoile sistemului medical, nu putem produce schimbarea! Vreau să îmi reprezint comunitatea în consiliul local și să pot contribui concret la dezvoltarea ei!

de |2020-08-27T08:48:15+03:0027 august 2020|TOP NEWS|

Leave A Comment