Inregistrare exploziva ridicata ieri de un cetatean din Saveni, Bogdan Plamada, in mediul on-line. Primarul PSD orasului Saveni, Relu Tarzioru este dezlantuit, folosind intr-o convorbire telefonica pe care o avea cu un oponent politic un limbaj trivial care ar faca sa roseasca pana si un marinar. Proliferand injurii si amenintari acesta „se racoreste” pret de cateva minute intr-o discutie avuta cu un oponent politic.

Relu Tarzioru este primarul orasului Saveni de 20 de ani si este si mana dreapta a presedintei PSD, candidata Doina Federovici. Nervii edilului din Saveni arata cat de tensionata este campania in acea zona a judetului si cat de mare este miza castigarii alegerilor. Altfel, o astfel de iesire nu se explica!

Inregistrarea, distribita ieri in mediul on line, a facut furori avand pana la aceasta ora peste 1000 de distribuiri. Cel mai probabil ea a fost facuta cu buna stiinta si distribuita de Bgdan Plamada, fratele cantaretei de muzica populara Alexandra Palamada.

Iata discutia integrala, asa cum a fost distribuita ea pe facebook. Va atentionam ca nu este recomandata minorilor.

UPDATE: Primarul de Saveni Relu Tarzioru spune ca regreta iesirea de ieri: „M-a injurat de mama de 50 de ori, pur si simplu nu m-am putut stapani. Acum imi pare rau, dar asta a fost”.

Tocmai am primit un telefon de la interlopul Relu Tarzioru care nu suporta opoziția !!!FAPTE NU VORBE

Publicată de Bogdan Plamada pe Miercuri, 26 august 2020