Scrisoare deschisa -ROXANA FLORENTINA ȚURCANU – candidat ALDE la Primăria municipiului Botoșani ROXANA FLORENTINA ȚURCANU: ”Ipocrizia dusă la extremă și făcutul de-a nefăcutul – sporturile practicate de actuala administrație locală în campania electorală de la municipiu“

Roxana Florentina Țurcanu, candidata ALDE înscrisă în cursa electorală pentru funcția de primar al municipiului Botoșani a ținut să adreseze o scrisoare deschisă în care își manifestă nemulțumirea față de modul neloial în care acționează contracandidații săi în campania de la municipale:

Odată cu lansarea candidaturii mele la Primăria municipiului Botoșani pe listele formațiunii ALDE, am căutat să fiu prezentă cât mai mult în spațiul public, să dialoghez cu cetățenii municipiului, să cunosc problematica orașului nostru și să identific soluții pentru dezvoltarea și modernizarea sa. Fiecare zi mi-am dedicat-o acțiunilor în teritoriu, bătând la pas străzile și cartierele mărginașe, vorbind, întrebând și ascultând botoșănenii, notându-mi sugestiile lor și căutând să le integrez  în programul meu electoral.

Mi-am propus o campanie curată și corectă în care să prezint realitatea lucrurilor și să îmi asum îndreptarea lor. Am avut nenumărate intervenții publice legate de modul inechitabil în care au fost tratați de actuala administrație publică locală, locuitorii din zonele periferice ale municipiului, respectiv cei din cartierul Tulbureni, sau cei care domiciliază pe străzile Pârăului, Ștefăniță Vodă, Plopilor, Iuliu Maniu etc. și am rămas uimită de reacția ulterioară a conducerii primăriei, care, declarativ avea deja planuri de reabilitare stradală pentru zonele respective, dar uitase să le scoată din sertar.

Dacă e așa, nu pot decât să mă bucur că a trebuit să revin în viața politică ca să scot din amorțire factorii decidenți ai municipiului, care acum vin să ne prezinte că au făcut nefăcute și să ne asigure că vom avea un trai mai bun. Totodată, nu pot să nu remarc lipsa de originalitate a unuia dintre contracandidații mei, care din dorința de ajunge la sufletul electoratului după 8 ani de mandat, transmite comunicate preluând cu subiect și predicat temele abordate de mine.  Mă revoltă să văd ipocrizia ieșind la iveală în prag de campanie, dar pe de altă parte este onorant că prin vocea mea o parte dintre problemele botoșănenilor au început să fie văzute de actuala municipalitate.

Vă doresc mult succes, domnilor contracandidați și dacă tot sunteți atât de receptivi  la problematica pe o expun, voi încerca să vă fac cunoscute și alte nevoi ale botoșănenilor, de care teoretic  ar fi trebuit să aveți știință până acum, cu speranța că până pe 27 septembrie le veți remedia. Botoșănenii au nevoie de autorități locale care să se implice, nu  de promisiuni!”

 Cu deosebită considerație,

ROXANA FLORENTINA ȚURCANU – candidat ALDE la Primăria municipiului Botoșani.

 

 

Realizat la comanda Partidului Alianța Liberalilor și Democraților Botoșani , de S.C. PLAY BY PLAY S.R.L., Cod Unic de Identificare mandatar financiar 21200063

de |2020-09-02T07:58:38+03:002 septembrie 2020|Fără categorie|

Leave A Comment