Roxana Florentina Țurcanu, reprezentanta ALDE la Primăria municipiului Botoșani vine să prezinte botoșănenilor programul de management municipal pe care l-a construit împreună cu echipa sa și a cărui implementare va începe imediat după obținerea mandatului local.  Este vorba despre un proiect de progres al orașului, care include o parte dintre problemele semnalate de cetățeni în cadrul întâlnirilor de dialog ale echipei ALDE în teritoriu și care acoperă totodată deficiențele identificate în activitatea de precampanie electorală.

“Am fost și vom rămâne receptivi la problemele botoșănenilor, așa încât am adaptat programul nostru electoral la necesitățile urgente ale acestora, dar ne-am concentrat atenția și pe aspectele de management care pot îmbunătăți situația actuală a municipiului Botoșani. De două mandate încoace multe dintre oportunitățile conferite de orașul nostru au fost ignorate, iar acest lucru se reflectă în nivelul scăzut de trai a botoșănenilor, în absența specialiștilor în orice domeniu de activitate, în dificultățile pe care le întâmpină acum mediul privat, dar mai ales în lipsa de perspectivă”, a declarat Roxana Florentina Țurcanu, candidatul ALDE la funcția de primar al municipiului Botoșani

Prin cele 10 puncte ale programului ALDE de modernizare și dezvoltare a municipiului, reprezentanta formațiunii politice, împreună cu echipa sa, își asumă îmbunătățirea vieții de zi cu zi a botoșănenilor și garantează revitalizarea orașului. Mai mult, Roxana Florentina Țurcanu propune și soluții de implementare a fiecărui aspect cuprins în planul său de viitor, pe care le va prezenta în mod detaliat pe tot parcursul campaniei electorale.

”Programul meu pentru Botoșani este structurat pe zece capitole care vizează consolidarea infrastructurii municipiului, promovarea democrației participative, progrese în domeniul dezvoltării durabile și a îmbunătățirii mediului, siguranța rutieră și mobilitatea urbană, gestionarea finanțelor publice cu eficiență, dezvoltarea rezidențială pentru toate categoriile de vârstă, siguranța cetățeanului, dezvoltarea mediului cultural și nu în ultimul rând o primărie deschisă tuturor. Acest proiect este rezultatul unei reflecții colective și abordează în linii mari aspectele de care municipalitatea va trebui să țină cont în următorii patru ani pentru salvarea orașului nostru și a viitorului acestei urbe“, a mai adăugat Roxana Florentina Țurcanu.

 

                                                                                               

 

 

Realizat la comanda Partidului Alianța Liberalilor și Democraților Botoșani , de S.C. PLAY BY PLAY S.R.L., Cod Unic de Identificare mandatar financiar 21200063