Veste proasta pentru candidatul PSD la Primaria Botosani, Cosmin Ionut Andrei. „Va pierde alegerile. Va lua chiar mart’. Exact ca la table.

Afirmatia este facuta intr-un context mai special de un pesionar din Botosani, domiciliat in cartierul Grivita, dar care tocmai pierduse o partida de table cu campionul Parcului.

Chiar si in timpul jocului, dar mai ales dupa, discutia s-a axat doar pe subiecte politice, date fiind alegerile ce bat la usa. In urma analizei facuta de cei doi campioni la table, luand in calcul absolut toate posibilitatile si toate posibilele evenimente, acestia au conchis:

Va pierde Ionut Andrei sau Cosmin asta. Va pierde la dublu, va lua mart. N-are dom’le cum sa ia mai mult ca e cu PSD-ul asta care ne-a mancat zielele. Au dat doar din gura si nimic altceva. Ce m-au incalzit ei pe mine daca au marit pensiile cand au marit si preturile. Tot aia era ba chiar mai rau. Budai asta e catastrofa. Andrei pierde ca e inganfat si impertinent, parerea mea, asa judec eu. Uita-te numai la el pe afise ce ranjet de automultumire are cum se uita si se gandeste ce ne-ar face el daca ar putea. Se duce la vale. Auzi domnule el vrea sa castige, dar ii vine unul ca Silegeanu in echipa si el il da afara ca nu suporta initiativa. Na iaca ca si Silegeanul ala a invatat table si-i ia macar cateva linii. Asa ca o sa intre in Consiliul Local cu niste voturi pe care trebuia in mod normal sa le aiba PSD-ul. Asta e la Primarie. Mai e Toma 2 la suta si Gelu trotineta care trebuie sa se motorizeze totusi daca vrea sa mai vada primaria pe interior. Roxana si Ghita ala de la URS se bat pentru locul trei dar cred ca va castiga Roxana ca URS ala are o figura de Blandu` Ben care nu inspira pe nimeni. Si nici habar de nimic nu are. Asa ca Andrei trebuie sa-si faca treaba si sa-si gaseasca serviciu. Frate-sau se descurca, ii intra bine la poker da el, unde se duce si ce va face. Asta e adevarata lui Drama.”.