Intr-o postare pe o retea de socializare candidatul independent la Primaria Botosani, Catalin Silegeanu il ia peste picior pe actualul viceprimar Cosmin Andrei. Acesta considera ca Andrei vaneaza inorogi la marginea orasului si ca nu are nici o idee dupa 8 ani de administratie ce trebuie de facut in oras. Ba mai mult, Silegeanu lasa de inteles ca Andrei ar copia miscari de campanie de la alti contracandidati, fiind intr-o adevarata pana de idei despre ce trebuie sa faca sa atraga mai multe voturi.
Dragi botoșăneni

 

Am citit așa zisul program „La periferie ,la fel ca în centru”.Nu am văzut și nu am citit în viața mea ,aberații mai mari și mai lipsite de sens .Autorul fiind Viceprimarul .
Acesta ocupa funcția de viceprimar de 8 ani de zile și vine in fata cetățenilor cu texte, critici  la adresa primarului că nu a făcut nimic pentru cetățeni ,astfel dorind   să atragă voturi…Pai , nu prea poți să te abtii și să nu îi dai drept la replică ,când nu are rușine   și obrazul ii este foarte gros .Mai ai de gând ,tu și partidul tau sa mințiți oamenii mult și bine ???
 Citat  din  Goethe :”a nu fi de folos nimănui ,înseamnă a  fi  mort printre cei vii” ,din punct de vedere politic și  profesional  cam așa stă situația în cazul viceprimarului.  Multi dintre cetățeni nici nu știu că existați , și că ați fost plătit timp de 8 ani degeaba .Nu ați făcut nimic memorabil nici cât ați fost la guvernare , nici cât ați avut majoritate in consiliul local , sunteți de o incompetenta fara margini .
Mergeti  acum cică pe la periferie …luați și vă inspirați programul din ideile altor candidați și postați in salvatorul suprem al botoșănenilor de la periferie . Dragi cetățeni ,va rog sa mi spuneți un proiect , un lucru făcut de viceprimarul PSD ,pentru d voastră și comunitatea în care locuiți .

Haideți pe data de 27 septembrie sa ii trimitem acasă ,ca orașul nostru să aibă șansa unei administrații fara blaturi , conflicte și proiecte pentru firmele de casa ale partidei .Schimbarea stă în puterea votului .Ieșiți la vot ,pentru un oraș cu identitate ,pentru șansă orașului de a se dezvolta și pentru cetățeni o viață mai bună.

#ViceprimarulCosminAndreiVaneazaUnicorniLaPeriferiaOrasului 
Viceprimarul vânează unicorni la periferie