Intr-o scrisoare deschisa adresata alegatorilor, candidatul independent la functia de primar Catalin Silegeanu face un bilant al erorilor guvernarii PNL. El indemna botosanenii ca la alegerile locale ce urmeaza sa tina cont de toate gafele facute de actuala guvernare si sa schimbe ceva prin votul lor. Iata integral continutul comunicatului:
Dragi botoșăneni
Avem in continuare un guvern unic in Europa care :

1. A făcut afaceri in starea de cu măști și materiale sanitare cumparate la suprapreț
2. A promis tablete copiilor.
Începe  urgență școală si nu vor primi nimic. La fel si cu măștile promise. Sunt unele comune care nici măcar conexiune la internet nu au. In 2020 și nomeni nu ia nici o acțiune.
3. Vrea să dea vina pe părinți, impunând semnarea unei Declarații pe proprie răspundere  privind starea de sănătate a copiilor , in caz contrar vor raspunde Penal.
4. A deschis jocurile de noroc și a ținut teatrele incuiate.
5. A deschis păcanelele  și a ținut terasele si parcurile închise.
6. A refuzat și blocat din start testarea persoanelor fără simptome, ca să izoleze focarele și acum avem explozie de contaminări.
7. Pretinde că nu are bani pentru dublarea alocațiilor pentru copii  dar găsește fonduri pentru baronii galbeni, să le dea fonduri pentru achiziții de lux.
8. Susține că nu are bani pentru creșterea punctului de pensie dar își permite să plătească sume enorme pentru despăgubiri anticipate unor prieteni politici
9. A trimis români la muncă în străinătate, în, plina stare de urgență, punându-le viața în pericol
10. Are cei mai incompetenți miniștri ai Educației și Sănătății, care sunt total depășiți ca reacție si acțiune .
11. Au investit peste 78 milioane de Euro doar pentru a schimba și volanta noile masini in Galben cu albastru .
12. Fac o campanie de milioane de euro prin bannere , pixuri , brichete inscripționate și folosesc minori pentru a le împarți.
13. Promit un viitor mai bun doar , doar dacă ii mai votați încă o data.
Intr-o societate normala, acest guvern isi prezenta demisia de onoare.
Intr-o lume responsabila, noi toti ar trebui sa devenim constienti ca fiecare ora in plus la guvernare inseamna adancirea prapastiei economice.
Avem, oricum, numar record de someri si mii de firme intrate in insolventa si faliment, concomitent cu un deficit urias.
Pentru tara, e pierdere pe toata linia. Regres.
Un guvern care nu gaseste solutii pentru nimic si da vina mereu pe populatie.
Da, pe romani, pe care ii linistea in martie ca vine doar o gripa usoara iar acum ii sperie ca nu mai sunt locuri in spitale!
Pe 27 Septembrie aveți ocazia sa ii Trimiteți acasa prin a nu vota oamenii care fac parte din acest partid, aveți ocazia de a începe o schimbare. Începeți cu Botosani!!

#AvetiGrijaCeVotati #FaraBlaturiPolitice #27Septembrie2020 #AlegeriLocale2020