Mi-am asumat că voi fi într-un dialog permanent cu cetățenii municipiului, de aceea voi răspunde cu promptitudine tuturor  solicitărilor venite din partea acestora.

În urma prezentării imaginilor de la periferia municipiului, am fost invitată să vin împreună cu echipa ALDE să constat realitatea de pe Străzile Havuzului, Eroilor, Vulturului, Petru Mușat, Moara de Foc și Veteranilor. Imaginile vorbesc de la sine. Nu există nicio diferență față de colțul opus al orașului. Pietriș turnat în grabă, praf, mizerie, canalizare făcută pe banii cetățenilor, saci de nisip proptiți în porți ca să nu le inunde curțile și oameni dezolați. Li s-a promis că vor trăi într-un oraș european, că vor avea acces la infrastructura de bază, că străzile pe care locuiesc vor fi modernizate, dar se pare că promisiunile actualei administrații locale au rămas doar pe broșurile împrăștiate din poartă în poartă, cu 4 ani în urmă.

ESTE TIMPUL FAPTELOR CONCRETE, pe care botoșănenii chiar le așteaptă!

 

       

Realizat la comanda Partidului Alianța Liberalilor și Democraților Botoșani , de S.C. PLAY BY PLAY S.R.L., Cod Unic de Identificare mandatar financiar 21200063