Nimic nu e mai penibil decât ipocrizia politicienilor botoșăneni. Patru ani de zile lenevesc prin birouri (asta când nu sunt plecați în vacanțe).

O lună la 4 ani revin printre cetățeni. O lună la 4 ani înghit și ei praful de pe străzile în care nu au investit și se mira chiar și ei,de cum arată strazile. O lună la 4 ani dau piept cu virusurile și bacteriile din spitalele de stat, dar, doar în scurte vizite electorale.

O lună la 4 ani îi interesează ce face ”domnul Gheorghe” și ”doamna Elena”,cetățeni ai orașului care le cer socoteală pentru lipsa investițiilor .

Ce fac în restul timpului? Cheltuiesc banii încasați de la „domnul Gheorghe”, de la „doamna Elena” de la tine, de la mine. Și nu sunt deloc puțini:

– 70% dn impozitul pe venit

– 80% din TVA-ul plătit

Atât încasează Primăria și Consiliul Județean de la fiecare dintre noi. Plus impozite pe clădiri, terenuri, mașini. Asta înseamnă mii de lei anual de la fiecare cetățean. Și la acești bani se adaugă impozitele din mediul privat.

Ce primesc cetățenii de banii aceștia? O poza la 4 ani. Și aia pentru ca e utilă politicienilor în campanie.

Dacă vrei un primar implicat în viața comunității 12 luni pe an, pe toți cei 4 ani de mandat, votează Cătălin Silegeanu pe 27 Septembrie.

Vedeti Video mai jos. Astia sunt ei , asta fac ei. Gata. E timpul sa ne luam Primaria inapoi. Sa fie a noastra , a cetatenilor.