Partidul Alianța Liberalilor și Democraților Botoșani: Sunt zone ale Botoșaniului uitate de autorități!

Departe de interesul actualei administrații locale, Străzile Iacob Iacobovici, Dumitru Furtună și Aleea Nicolae Leon, stau în amorțire. Doar faima numelor pe care le poartă, mai dă strălucire ulițelor înguste și noroioase de la marginile orașului.

Sunt atât de strâmte, încât o ambulanță sau o mașină de pompieri  n-ar avea nicio șansă să pătrundă acolo. DA, vorbim despre Botoșani și despre de străzile municipiului reședință de județ, acolo unde te ferești cu greu de gropi și bolovani, unde oamenii au obosit să se mai lupte cu autoritățile și nu mai speră ca viața lor urbană să intre în normalul conferit de sec. XXI. Ei știu doar că sunt plătitori de taxe și impozite și că o dată la patru ani, autoritățile locale vin să le povestească cât de importanți sunt pentru comunitate și cum urmează să li se  schimbe viața în bine dacă le vor acorda din nou, votul de încredere.

Aceste străzi nu sunt singulare în Botoșani. Situația dezastruoasă a infrastructurii stradale se oglindește în starea precară a drumurilor comunale și județene care străbat  localitățile județului nostru.

 

 

 

Realizat la comanda Partidului Alianța Liberalilor și Democraților Botoșani , de S.C. PLAY BY PLAY S.R.L., Cod Unic de Identificare mandatar financiar 21200063

 

de |2020-09-11T07:59:16+03:0011 septembrie 2020|TOP NEWS|

Leave A Comment