Pensionarii botoșăneni primesc pensii majorate cu 14% (14 septembrie). Ca valoare absolută este CEA MAI MARE CREȘTERE din istoria majorării punctului de pensie, respectiv de la 1.265 lei la 1.442 lei (adică 177 de lei).

România este singura țară din Uniunea Europeană în care pensiile cresc în această perioadă extrem de dificilă. Ținând cont de contextul economic, Guvernul Ludovic Orban majorează pensiile cu procentul maxim posibil pentru bugetul actual, puternic afectat de pandemie și criza economică generată de aceasta. Am refuzat să expunem România unui risc economic generat de majorări nesustenabile pentru putea plăti aceste creșteri lună de lună și în anii următori.

PSD MINTE CÂND SPUNE CĂ A VRUT MAJORARE CU 40%! E singura lor temă de campanie! ÎNCETAȚI SĂ MINȚIȚI BOTOȘĂNENII!

Doina Federovici se laudă că a votat în Parlament majorarea pensiilor cu 40%. Iată dovada, doamna Federovici! PSD NU a intenționat niciodată să majoreze pensiile cu 40%. Ministerul de Finanțe din Guvernul PNL a dovedit cu documente faptul că ministrul PSD, Eugen Teodorovici, avertiza propriul Guvern în octombrie 2019 că nu pot fi mărite pensiile cu 40% și în același timp să se încadreze în ținta de deficit de 3%, impusă de Comisia Europeană. Mai mult decât atât documentul respectiv a fost elaborat în 2019, într-un moment în care bugetul nu era afectat de pandemie și de criza economică generate de aceasta, așa cum se întâmplă în prezent.

Așadar, PSD nu a avut niciodată în intenție să majoreze pensiile! PSD și-a creat, pe ultima sută de metri de guvernare pârghiile pentru a-i minți pe botoșăneni. Terminați cu manipulările și cu minciunile grosolane! Încet, încet, ies la iveală toată temele false de campanie!

 

Comandat de: PNL Botoșani, Realizat de: TEKIT WEB ELECTRONICS S.R.L., Cod mandatar financiar: 21200012