În această campanie am tot ascultat oamenii. Toți au nemulțumiri mari. Orașul arată ca și cum ar fi abandonat, străzile sunt pline de gropi (acolo unde este totuși asfalt), spitalele sunt focare de infecție.

Locuri de muncă nu sunt sau sunt foarte prost plătite. Copiii le-au plecat în alte orașe care le oferă condiții mai bune.
Ei totuși continuă să voteze PSD și PNL de 30 de ani. Și i-am întrebat de ce. Nu prea știu ce să răspundă.
Într-un final am înțeles de ce: nu știu că se poate și mai bine. Nu știu că se poate să aibă și altfel de administrație. Nu înțeleg că le-au plecat copiii la Iași sau la Cluj pentru că primarii de acolo au atras investitori. Nu înțeleg că au plecat acolo pentru ca acele orașe sunt orașe vii, au evenimente, atrag tinerii. Noi avem un oraș mort. Nu înțeleg că nu se mai întorc pentru ca au înțeles că se poate și mai bine. Dar acolo. Nu la noi.
Noi votăm niște oameni fără viziune, fără proiect, fără soluții.
Întrebați-vă copiii dacă ar vota primarii propuși de PSD și PNL. Întrebați-i dacă s-ar întoarce dacă ar ieși vreunul dintre ei. Vă vor răspunde sigur că nu. Pentru că se simt mai bine în alte orașe. Se simt respectați de autorități. Au înțeles că se poate și altfel decât în Botoșani.
Dar eu știu că se poate să avem altfel de administrație și aici. Am proiectul, am soluțiile, am sursele de finanțare. Îmi trebuie doar votul tău pe 27 Septembrie.
Nu suntem cetățeni de mâna a doua. Merităm un oraș cu străzi asfaltate, cu locuri de muncă plătite decent. Merităm un oraș viu, din care să nu ne mai plece copiii. Merităm o administrație care să ne respecte. Dar trebuie în primul rând să ne respectăm noi înșine. Și nu ne respectăm deloc votând încă o dată pe cei care ne-au adus în această stare.
Eu simt că mi-am făcut datoria. Am oferit o alternativă. Pe 27 Septembrie aflăm dacă avem o comunitate ce se respectă pe sine sau dacă ne lăsăm călcați în picioare încă 4 ani. De votul tău depinde totul.